Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h
reklama
Czyli szybciej utulisz malenstwo? ale wszystko ok z dzidzia? A Ty jakies skurcze czy cos?Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h
misis188
Fanka BB :)
Kamil bym nie dala ale znam 2 i sa baaarrdddzzzo fajni.Co do imion dla chłopca podoba mi się Antoni, Michał, Franciszek, Feliks, Jan, Ignacy. Co do Karola nie znam żadnego (nie licząc pewnego dzieciaka), ale nie polecam dawać dziecku na imię Kamil
Nie żadnych skurczy nie miałam teraz od jakiegoś czasu boli mnie brzuch podbruzsze.Pojechalam dziś tylko na konsultacje bo za 5 dni miałam wstępny termin na CC wyznaczony i dziś miałam badanie ginekologiczne KTG i na zapisie niby ok ale ale mogło być lepiej i dlatego do obserwacji i możliwe że szybciej będzie.Ale co kolwiek się dowiedzieć jeden lekarz tak że naturalnie rodzić drugi mówi że CC ocipoec idzie.Leze sobie sama na sali szkoda że tv nie ma bo u mnie musi grać tv cały czasCzyli szybciej utulisz malenstwo? ale wszystko ok z dzidzia? A Ty jakies skurcze czy cos?
Agnieś191
Wybierając imie dla dziecka zaczynasz rozumieć ilu osób nie lubisz haha tak mi powiedział kiedyś kolega gdy szukałam imienia i chyba coś w tym jest.Kamil bym nie dala ale znam 2 i sa baaarrdddzzzo fajni.
kredka82
No to niezle wiadomosci przynosisz! Kurde mnie boli brzuch na dole ale jest caly skopany wiec mysle ze to temu.. ktg u mnie nie robia, tylko przy porodzie.Hej dziewczynki ja w szpitalu dziś miałam się zgłosić czy na konsultacje przed CC na zapis i badanie i zostałam już.Zapis wyszedł do obserwacji i przyszedł lekarz zobaczyć i mówił że na oddział i leżę na sali porodowej prawdopodobnie będzie mały szybciej leżę na oddziale już do końca, zapis KtG robi mi się już 2h
A od czego zalezy czy zrobia Ci cc czy sn?
Lekarz powiedział że jak to ciąża po in vitro to zrobią CC bo to ciąża wychunacha i nie ma co a tym bardziej że cukrzyca ciążowa jest.Inny lekarz w sumie położne mówią że to nie jest wskazanie i raczej naturalny, pobolewa mnie podbrzusze ciągleNo to niezle wiadomosci przynosisz! Kurde mnie boli brzuch na dole ale jest caly skopany wiec mysle ze to temu.. ktg u mnie nie robia, tylko przy porodzie.
A od czego zalezy czy zrobia Ci cc czy sn?
reklama
Agnieś191
Moja przyjaciółka mając cukrzyce ciążową i duże dawki insuliny rodziła sn tylko to co jej w szpitalu mówili miała urodzić w terminie, wywoływali jej. Bo niby nie mogła z cukrzycą przenosić. A co masz wpisane na skierowaniu do cc?Lekarz powiedział że jak to ciąża po in vitro to zrobią CC bo to ciąża wychunacha i nie ma co a tym bardziej że cukrzyca ciążowa jest.Inny lekarz w sumie położne mówią że to nie jest wskazanie i raczej naturalny, pobolewa mnie podbrzusze ciągle