reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dziewczyny mam pytanie ze sfery bardziej intymnej. Jak to jest z lewatywą przed porodem? Ja nie boję sie bólu, tego, że np. będa musieli mnie nacinać ale najbardziej właśnie krępuje mnie sytuacja jak za przeproszeniem narobie tam. Wiem, że to się zdarza i to jest normalne, ale ja tego po prostu nie widzę. Jak to było u Was rodzących już?
Mnie pytali czy chce i chciałam. Chyba nie zrobilam, nie zarejestrowalam w trakcie. Powiem Ci, ze to bez znaczenia. Leciały ze mnie wody płodowe, sikalam non stop, jak mi wypchali łożysko to pani polozna byla od gory do dołu w mojej krwi, sala wyglądala jak rzeźnia. I co? Masz to totalnie w dupce [emoji6]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Mi rennie pomaga tylko na pare minut dosłownie, w domu jak bylam to zimne mleko bylo rewelacyne dla mnie i moglam popijac sobie ile chcialam. Dzis zamowilam taki zestaw ale te jedzenie nie jest zdrowe czuje to po sobie.
1520619150-52e3578d586c5c7f-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Za zgage i mdłości mi pomagała cola :)czerwona zwykła żadne tam bez cukru :D

A dziewczyny mam pytanie ze sfery bardziej intymnej. Jak to jest z lewatywą przed porodem? Ja nie boję sie bólu, tego, że np. będa musieli mnie nacinać ale najbardziej właśnie krępuje mnie sytuacja jak za przeproszeniem narobie tam. Wiem, że to się zdarza i to jest normalne, ale ja tego po prostu nie widzę. Jak to było u Was rodzących już?
U mnie lewatywy nie robią w standardzie .
Ja jak się otwieralam ha ha ha to wymiotowałam i robiłam kupę chyba z 5 razy .Jak już poszłam rodzić to wody się że mnie lały jak wściekłe pigóly to chwilę zmieniała mi podkład i mówi podnieś dupkę kochanie ....
To w końcu się wydarłam by dała mi już spokój że wszystko jedno że nie mam siły( dupki w górę :happy2:)
90% robi kupę podczas porodu będąc na znieczuleniu nawet nie wiesz kiedy ( średnio Cię to w tym momencie interesuje )
Jak wystekasz bobka to w sekundę to zabiorą i tyle . Sala po porodzie wyglądam jak z horroru ....
Nie przejmuj się taka kolej rzeczy tak to działa i już .

Jaki słodziak ;) mam ten sam leżaczek hybrydowy jak się sprawdza moje znajoma mówi że jej córa kompletnie nie lubiala go i druga też mówiła,pozatym u nas widzę właśnie w ogłoszeniach często na sprzedaż te lezaczki jak wystawiają i zaczęłam się zastanawiać jak mój mały będzie reagował na niego.

reklama
Do góry