reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochana jest to prawda i zwykle tak jest z nią ze samo się [emoji6] ale cieszę się ze się pokochały z Sarcią[emoji7]
1520678246-08a99f312dae5c7d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No obie do zacalowania❤ kochana a możesz zrobic zdjecie łóżka? Bo ja juz sie powoli rozgladam-ogladanie lozeczek sprawia mi wieksza frajde niz ciuszkow i Twoje jest chyba takie jak mi sie bardzo podoba

No obie do zacalowania[emoji173] kochana a możesz zrobic zdjecie łóżka? Bo ja juz sie powoli rozgladam-ogladanie lozeczek sprawia mi wieksza frajde niz ciuszkow i Twoje jest chyba takie jak mi sie bardzo podoba

To jest kolekcja Inez z Bellamy ale narazie Sara spi w dostawnym w sypialni z nami
1520679101-23f0be61c362f1ec-aaaaaa.jpeg
1520679123-c83b0abac2f12909-aaaaaa.jpeg

Czaiła się dość długo aż dziś już wyszło prawdziwe Ja
emoji190.png
jestem ciekawa ile jeszcze jej zabawek podkradnie i poniszczy
emoji35.png
emoji35.png
Zobacz załącznik 842086

Mój to samo... O jedzenie nie prosi, ale jak zobaczy jakąś zabawkę to koniec świata... :p Nawet skarpety go rajcuja. Jak ostatnio dostał króliczka, to może minęło 5 min i króliczek nie miał głowy :p

Mi rennie pomaga tylko na pare minut dosłownie, w domu jak bylam to zimne mleko bylo rewelacyne dla mnie i moglam popijac sobie ile chcialam. Dzis zamowilam taki zestaw ale te jedzenie nie jest zdrowe czuje to po sobie.
1520619150-52e3578d586c5c7f-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze też nie jest[emoji6] Smacznego!

Mi mleko nie pójdzie, ja go słabo trawie. Tylko do kawy dodaje [emoji6]

A dziewczyny mam pytanie ze sfery bardziej intymnej. Jak to jest z lewatywą przed porodem? Ja nie boję sie bólu, tego, że np. będa musieli mnie nacinać ale najbardziej właśnie krępuje mnie sytuacja jak za przeproszeniem narobie tam. Wiem, że to się zdarza i to jest normalne, ale ja tego po prostu nie widzę. Jak to było u Was rodzących już?
Myślę że lepiej ja zrobic i byc spokojnym. No chyba że akcja tak szybko będzie się rozkrecala że już się nie zdąży.

reklama
Ja miałam dodatni GBS, lekarze mowili że nie masz wpływu na to czy masz dodatni czy nie .Bardzo obwinialam siebie że mogę przez to zrobić dziecku krzywde. W praktyce wyglądało to tak że co 4 h podawali mi przez wenflon antybiotyk a że rodzilam 3 dni to trochę tego dostałam... jak podają lek to czuć trochę jakby farbę olejna w buzi, dziwne uczucie- za pierwszym razem nie czułam to położna była zdziwiona[emoji3] bo podobno każdy tak ma. W drugiej dobie pobrali Małemu krew i oznaczyli CRP było 17 i zostawili nas do kontroli czy nie rośnie, następnego dnia było 5 i wyszlismy. Po tygodniu powtórka badania i 0 .Nie ma się co bać, tylko pamiętaj żeby wszyscy o tym wiedzieli i żeby pilnowali czasu i podawanie abtybiotyku

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za szczegółową odpowiedź [emoji8] Też w związku z tym czuję lekki niepokój. Czyli grunt przypominać im o tym non stop mimo że i tak zabiorę ten wynik GBS na porodowke. Fajnie że u Was skończyło się na strachu [emoji4] Ten wynik mnie zaskoczył bo zawsze wszystkie wymazy miałam jałowe [emoji53]

Do góry