reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czaiła się dość długo aż dziś już wyszło prawdziwe Ja [emoji190] jestem ciekawa ile jeszcze jej zabawek podkradnie i poniszczy[emoji35][emoji35]
IMG_4193.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_4193.JPG
    IMG_4193.JPG
    335,1 KB · Wyświetleń: 551

Pamietam jak zawsze chciałaś żeby Marcelka była grubiutka i tak jak na starcie była okruszkiem tak teraz to udko ma jakie sobie wymarzyłaś [emoji7][emoji7] ile teraz waży ? My 7,5 tyg i wczoraj waga pokazała 4,5 kg czyli ma tyle co Matka jak się urodziła . Nie wiem jak moja Mama mogła mnie taka nosić w brzuchu i rodzic naturalnie [emoji33][emoji33]

Moja robi to samo z pkuszakami hihi
Ale twoja i tak długo wytrzymała :)

Oj uwierz podchody nie raz robiła ale zawsze udawało mi się uchronić ale dziś wykorzystała moje nie wyspanie [emoji23] czekam tylko jak Sara zacznie chodzić i będzie jej wyjadała z ręki jedzenie lub wylizywała resztki z buzi jak Matka nie będzie widziała [emoji30][emoji30]

Czaiła się dość długo aż dziś już wyszło prawdziwe Ja [emoji190] jestem ciekawa ile jeszcze jej zabawek podkradnie i poniszczy[emoji35][emoji35]Zobacz załącznik 842086

Słodka i to spojrzenie [emoji7] u nas też wystarczy że tylko się odwroce i też złodziej zabawki już ma[emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słodka i to spojrzenie [emoji7] u nas też wystarczy że tylko się odwroce i też złodziej zabawki już ma[emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A uwielbia tak jak moja śmierdzące kupki ? Moja to jakbym jej dała to chyba by zjadła całego pampera tak się ślini ‍♀️♀️♀️

Do góry