walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.Oj czasami troche cierpię, mąż uciekł mi dziś dużo wcześniej do pracy i sama spać nie mogę
Oj zaczęłam i to a tempie express :-) jestem 5kg na plusie :-) wymioty nadal są ale już co drugi,trzeci dzień i raczej tylko rano :-)
A jak u Ciebie? Jak przygotowania??:-)
No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.
Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)
O fajnie szkoda że do szczecina mamy daleko pochwal się co wybraliście :-)
Ja też na święta nie sprzątam w tym roku ogarne dom na tip top przed porodem :-)
A.samopoczucie jak??:-)
Ja przed ciążą ważyłam 57/58kg obecnie mam 68.5 więc dieta robi swoje też.Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.
Mam nadzieję że dieta nie da Wam za bardzo w kość :-)Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.
Myśle, ze jak przywyknę to nie będzie złeMam nadzieję że dieta nie da Wam za bardzo w kość :-)
To jest jakiś plus w całym tym cukrzeJa przed ciążą ważyłam 57/58kg obecnie mam 68.5 więc dieta robi swoje też.
Chudziutka jesteś ale brzusiu już widaćA oto moja duma ❤❤❤
Córki zadbaly o mnie na początku i sporo schudłam :-)Chudziutka jesteś ale brzusiu już widać