reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A oto moja duma ❤❤❤

Załączniki

• IMG_20180308_075435.jpg
    IMG_20180308_075435.jpg
    547 KB · Wyświetleń: 152
  • IMG_20180308_080314.jpg
    IMG_20180308_080314.jpg
    552,1 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Oj czasami troche cierpię, mąż uciekł mi dziś dużo wcześniej do pracy i sama spać nie mogę :p
Oj zaczęłam i to a tempie express :-) jestem 5kg na plusie :-) wymioty nadal są ale już co drugi,trzeci dzień i raczej tylko rano :-)
A jak u Ciebie? Jak przygotowania??:-)
Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, :) Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.

Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, :) Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.
No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)
O fajnie szkoda że do szczecina mamy daleko :p pochwal się co wybraliście :-)
Ja też na święta nie sprzątam w tym roku :p ogarne dom na tip top przed porodem :-)
A.samopoczucie jak??:-)

No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)
O fajnie szkoda że do szczecina mamy daleko :p pochwal się co wybraliście :-)
Ja też na święta nie sprzątam w tym roku :p ogarne dom na tip top przed porodem :-)
A.samopoczucie jak??:-)
Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ;) ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga :) ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.

Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ;) ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga :) ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.
Ja przed ciążą ważyłam 57/58kg obecnie mam 68.5 więc dieta robi swoje też.

Mam nadzieję że dieta nie da Wam za bardzo w kość :-)

reklama
Do góry