reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A oto moja duma ❤❤❤

Załączniki

• IMG_20180308_075435.jpg
    IMG_20180308_075435.jpg
    547 KB · Wyświetleń: 159
  • IMG_20180308_080314.jpg
    IMG_20180308_080314.jpg
    552,1 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Oj czasami troche cierpię, mąż uciekł mi dziś dużo wcześniej do pracy i sama spać nie mogę :p
Oj zaczęłam i to a tempie express :-) jestem 5kg na plusie :-) wymioty nadal są ale już co drugi,trzeci dzień i raczej tylko rano :-)
A jak u Ciebie? Jak przygotowania??:-)
Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, :) Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.

Na plus czy nadrabiasz z tych zgubionych 9 kg, :) Aa bardzo dobrze. Mebelki stoją w kartonach do złożenia, ostatnio przyszedł mi z ikei fotel uchatki z podnóżkiem. Za tydzień w piątek jedziemy kupić wózek i fotelik, ponieważ w Szczecinie w Bobolandzie są targi i wszystko jest w cenach hurtowych. Po świętach chce się zabrać już za sprzątanie. Dywany oddam do prania itd.
No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)
O fajnie szkoda że do szczecina mamy daleko :p pochwal się co wybraliście :-)
Ja też na święta nie sprzątam w tym roku :p ogarne dom na tip top przed porodem :-)
A.samopoczucie jak??:-)

No gonie wagę z przed ciąży :-) jeszcze 4 kg to wagi wyjściowej :-)
O fajnie szkoda że do szczecina mamy daleko :p pochwal się co wybraliście :-)
Ja też na święta nie sprzątam w tym roku :p ogarne dom na tip top przed porodem :-)
A.samopoczucie jak??:-)
Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ;) ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga :) ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.

Nad wózkiem jeszcze pertraktujemy ;) ale chyba ostatecznie stanie na silver cross. Samopoczucie jako tako. Jak narazie siedzę w książkach i tabelach o cukrzycy. Uczę się co mogę jeść. Co mi cukru nie podnosi.
No to nie jest złe z ta Teoja waga :) ja jestem 25 +2 tc i jestem 7 kg. Lekarz mi powiedział, ze teraz na diecie nie będę tak przybierać bo w ostatnie 3 tygodnie przytyłam 3, 5 kg.
Ja przed ciążą ważyłam 57/58kg obecnie mam 68.5 więc dieta robi swoje też.

Mam nadzieję że dieta nie da Wam za bardzo w kość :-)

reklama
Do góry