Dokładnie z takiego samego założenia wyszłam. Kupiłam 2 na początku a później pomyślałam, że może 2 to za mało i 1 dodatkową (najtańsza) kupiłam aby mieć do porodu -> bo wiadomo pobrudzi się i pewnie nic z niej później nie będzie.
reklama
pingwinek75
Fanka BB :)
Madzialenak - dzięki za link do biustonoszy, naprawdę ma super biustonosze ten sprzedawca. Ja kupiłam 100% bawełny w 1 ciąży i były okropne - sztywne, niewygodne. Teraz będę się skłaniać ku takiemu - właśnie na tych aukcjach wreszcie znalazłam nie 100% bawełny
http://allegro.pl/bezszwowy-biustonosz-do-karmienia-dalaja-80-d-i3218929957.html
Fajne te koszule, ale jeszcze trochę poczekam... trochę się obawiam kupowania czegoś do karmienia, bo z synkiem miałam wszystko (koszule, biustonosze, kapturki, laktator) i nie wyszło... Ale może przynajmniej jedną - dwie sztuki kupię, w końcu przecież w razie czego w piżamie do karmienia można spać normalnie .
Dla dziewczyn, które są z Warszawy i okolic (Miliaa, Coleta, Aga - więcej nie kojarzę) - byliśmy dziś w Smyku przy Kruczej i na ostatnim piętrze jest kiermasz ubranek - wyprzedaż, bo z tego, co było napisane, będą ten sklep likwidować. Mnóstwo ślicznych ubranek dla maluszków z rabatami, wybiorę się w tygodniu i jak coś mnie rzuci na kolana, to kupię :-) (tylko takie, co rzucają na kolana, bo mam jeszcze trochę po synku - wtedy nie wiedziałam, ile rzeczy jest potrzebnych dziecku, kupiłam za dużo i w wielu nie zdążył pochodzić, a ponieważ planowałam mieć drugie dziecko rok później (a wyszło jak wyszło :-(), to się ich nie pozbyłam). W każdym razie ubranka w Smyku naprawdę ładniutkie :-)
http://allegro.pl/bezszwowy-biustonosz-do-karmienia-dalaja-80-d-i3218929957.html
Fajne te koszule, ale jeszcze trochę poczekam... trochę się obawiam kupowania czegoś do karmienia, bo z synkiem miałam wszystko (koszule, biustonosze, kapturki, laktator) i nie wyszło... Ale może przynajmniej jedną - dwie sztuki kupię, w końcu przecież w razie czego w piżamie do karmienia można spać normalnie .
Dla dziewczyn, które są z Warszawy i okolic (Miliaa, Coleta, Aga - więcej nie kojarzę) - byliśmy dziś w Smyku przy Kruczej i na ostatnim piętrze jest kiermasz ubranek - wyprzedaż, bo z tego, co było napisane, będą ten sklep likwidować. Mnóstwo ślicznych ubranek dla maluszków z rabatami, wybiorę się w tygodniu i jak coś mnie rzuci na kolana, to kupię :-) (tylko takie, co rzucają na kolana, bo mam jeszcze trochę po synku - wtedy nie wiedziałam, ile rzeczy jest potrzebnych dziecku, kupiłam za dużo i w wielu nie zdążył pochodzić, a ponieważ planowałam mieć drugie dziecko rok później (a wyszło jak wyszło :-(), to się ich nie pozbyłam). W każdym razie ubranka w Smyku naprawdę ładniutkie :-)
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Pingwinek ten staniczek, który znalazłaś bardzo mi się podoba. Jutro posiedzę, się pomierzę i dokonam jakiś zakupów bo jeszcze nic nie mam oprócz wózka i 3 siatek ciuszków dla małego od siostry i koleżanki.
madzialenak..super ten biustonosz bella. wlasnie o takie cos mi chodzi...mysle, ze w jeszcze jeen zainwestuje, żeby mnie baba od laktacji nie zabila;-)
a teraz zdjecie wrzuce wam mojego zdemolowanego brzucha :-) przepraszam za moja nagość ej, w ogole zauwazylam, ze na moim brzuchu pojawily się wloski...
aha! polecam gazete dziecko, zakupy i my! dziś sobie kupiłam i wiele fajnych rzeczy można się dowiedzieć. m.in jest tam wlasnie polecana ta koszula do karmienia co madzialenak dala do niej link i piękne staniki z mama by alles.. Alles - producent bielizny - alles.pl ten mi się podoba
a teraz zdjecie wrzuce wam mojego zdemolowanego brzucha :-) przepraszam za moja nagość ej, w ogole zauwazylam, ze na moim brzuchu pojawily się wloski...
aha! polecam gazete dziecko, zakupy i my! dziś sobie kupiłam i wiele fajnych rzeczy można się dowiedzieć. m.in jest tam wlasnie polecana ta koszula do karmienia co madzialenak dala do niej link i piękne staniki z mama by alles.. Alles - producent bielizny - alles.pl ten mi się podoba
Załączniki
Ostatnia edycja:
hej wam, nie mam za wiele czasu, jestem od dzis w domu z mała. Porod jednak naturalny, niesamowite przezycie (na bol parte mialam zo- polecam!), krocze boli ale z dnia na dzien coraz mniej. Mała urodziła się 2900, 56cm, 10 pkt Ja narazie czuje się strasznie zdezorganizowana, hormony walą, karmienie piersia- istny obled ale nie poddaje sie! krew, bol i lzy ale mleka duzo i Madzia chetnie pije, musze stosowac kapturki ochronne, bo mam za plaskie sutki. Spalam bardzo malo w szpitalu, jestem wykonczona ale szczesliwa. Czekam teraz na pozostale! chcialabym wam napisac wiele wiecej ale zaraz czeka mnie karmienie glodomora. moj porod trwal 4h a od odejscia wod do narodzin troche dluzej. Rozwarcie zrobilo sie bardzo szybko dlatego decyzja o sn, ale ciesze sie bardzo, kobitey po cc wygladaly strasznie...bidulki. koncze ciao! napisze jak bede miala wiecej czasu, przepraszam ze was nie doczytalam. pozdrawiam!
miliaa moja mała dokładnie tak samo się układa i też mam taką górkę z tej samej strony co ty aaa i ostatnio jeszcze się w X ustawia i robi górkę po lewej u góry i jednocześnie po prawej na dole
co do gazetek ja kupuje online m jak mama za 1,60 zł ( w sklepie 4.99) też dużo fajnych artykułów i gadżetów dla maluszków jest
co do gazetek ja kupuje online m jak mama za 1,60 zł ( w sklepie 4.99) też dużo fajnych artykułów i gadżetów dla maluszków jest
Aisha cudownie że już jesteś gratulujemy Madzi, super waga no i 10 punktów. Super że udało się jednak SN. Na pewno niedługo się zorganizujesz i nam wszystko opowiesz:-). Trzymam za Was kciuki i bardzo zazdroszczę że już jesteście razem
madzialenak
mama na pełen etat
Aisha wow gratuluję, ale się cieszę. Mówisz że poród sn nie jest taki zły? Ja też już od 2 m-cy się na niego nastawiam. Wiem jak strasznie boli rana po cc bo miałam taką samą, nie mogłam dojść do siebie.
Jak będziesz miała troszkę czasu to wstaw fotkę Madzi :-) jeszcze raz serdecznie gratuluję dzielna mamusiu.
Miliaa no nieźle mały Ci się wypycha, ja jeszcze czegoś takiego nie widziałam na moim brzuchu. Co do włosków to też mi się pojawiły takie jasne
Jak będziesz miała troszkę czasu to wstaw fotkę Madzi :-) jeszcze raz serdecznie gratuluję dzielna mamusiu.
Miliaa no nieźle mały Ci się wypycha, ja jeszcze czegoś takiego nie widziałam na moim brzuchu. Co do włosków to też mi się pojawiły takie jasne
reklama
dorex...fajny pomysl z tymi gazetami online...rzeczywiście, ja place za te gazety kupe kasy a tak to można kupic taniej. tylko boje się, ze moje oczy już zupełnie wysiada od tego patrzenia w kompa jak tak leze caly dzień, to laptop w uzyciu non stop
madzialenak...nie masz czego zalowac, bo powiem ci, ze az takie wygibasy po prostu mnie bola...
co do wloskow, ty masz jasne, pewnie mało widoczne, a ja jestem brunetka i te wloski sa ciemne...zle to wygląda, ale jakos boje się wosk do brzucha przylepić i zerwac...
madzialenak...nie masz czego zalowac, bo powiem ci, ze az takie wygibasy po prostu mnie bola...
co do wloskow, ty masz jasne, pewnie mało widoczne, a ja jestem brunetka i te wloski sa ciemne...zle to wygląda, ale jakos boje się wosk do brzucha przylepić i zerwac...
Ostatnia edycja: