reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak - o, to znaczy, że na tym polega różnica :-D Byłam pewna, że zapięcie jest pod kokardką, ale masz rację, czyli zostaje tylko ten pierwszy, dzięki, że mi zwróciłaś uwagę!

Aisha, ty szczesciaro! Gratuluje!!!

Ja marze o sn ale ze znieczuleniem ;) mam nadzieje ze to bedzie wykonalne. Kto mnie widzial ten wie jak jestem zbudowana i jak dziecko bedzie duze to chyba marne szanse... No ale plan jest :)

witajcie w poniedziałek
u mnie szaro i buro i tylko 10 stopni brrrrrrrrr:no:

coś od 2 nocy cierpię na bezsenność... kładę się ok 2 w nocy a o 6 jestem już na nogach... jedyny plus to taki że nie wstaję w nocy albo tylko raz. Małą zamiast schodzić coraz niżej to wędruje do góry i ciężko mi się oddycha ale u mnie to zawsze na odwrót więc może mała się cofa żeby do wyjścia się rozpędzić:-D na to liczę:tak:
miłego dnia:-)

Witajcie

Aisha - cudna ta Twoja Madzia - serdecznie GRATULUJĘ :-):-)

Marcysiowa - a jak tam u Was samopoczucie?

Dorex
- też mam ze snem problemy - u mnie 2 łobuziaki po brzuchu mi grasują we wszystkie strony :) w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie :/ U Ciebie to już sama końcóweczka została :) Jak sie czujesz?

Różyczka fizycznie czuję się ok, chociaż bezsenność i latanie do wc nie nastraja optymistycznie... jestem już bardzo znudzona czekaniem, nie wiem co mam ze sobą zrobić cały dzień sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć...już nawet prasuję i odkurzam codziennie... a wypad sama na miasto to słaby pomysł poza tym nie mam auta bo mąż mi zabrał bo jego jest w naprawie....

hihi właśnie mąż zadzwonił się zapytać czy czasem nie rodzę bo on ma jakieś dziwne przeczucie:-D może on wie coś więcej ode mnie...
jakichkolwiek objawów brak... ale czy w tym przypadku brak objawów to też objaw:confused::-)

Jadę do Biedronki po kocyk, rożek do kąpania i body. Siostra była i mówi, że dobrej jakości są.

reklama
Witam Was!
ja mam dzis dzien leniuszka.. Nadal w pizamce, choc wstalam 6.50. Musze wyskoczyc po zakupy a nie chce mi sie jak cholercia.

kate wspolczuje skurczu.. Ja mam codziennie pod wieczor. Okropne uczucie.
dorex 3mam kciuki za Was!!

Do góry