Ewunka
Fanka BB :)
Henio!!! Ale jesteś śliczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze dopuszcza Cie do Twoich dzieciMoje bliźniaki i ich opiekunka[emoji173]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Odciagany ręcznie nie żaden firmowy zamówiony z allegro za bodajże około 30 zł nie kupowałam żadnych firmowych bo położna mi powiedziała że nie wiadomo czy będzie ogólnie potrzebny ale w razie czego miec.Wiec zamówiłam taki zwykły jak okaże się naprawdę że będzie potrzebny to wtedy zamówie z lepszych ale słyszałam opinie że nawet te tańsze są dobre więc co ludzie to opiniektóry masz laktator?
Mnie i meza tak[emoji4] gości nie[emoji12]Mam nadzieje ze dopuszcza Cie do Twoich dzieci
Uwielbiam takie widokiMoje bliźniaki i ich opiekunka[emoji173]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Też dziś sobie pozwoliłam znowu na coś słodkiegoja nie korzystam z zadnego , wszystko na wyczucie i metoda prob i bledow
Super mój mąż też szczęśliwy że synek bedzie. Ale nie ważne jaka płeć ważne by zdrowe i wszystko było ok.MG kiedyś polecała takie
Ropuszka kiedyś o tej stronie mówiła ale tam chyba tylko dieta jest
A u nas wszystko Oki mały siłacz ma 1010g [emoji1377]
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
O rety współczuję choroby,co do leków to nie bardzo wiem co można stosować... ns gorączkę chyba psracetamol i do łóżka koniecznie!;-)Dziewczyny, zlapalo mnie przeziębienie co polecacie na temperaturę ponad 37°? Dziś zaczęłam 36.tydzien [emoji352]
A jak się miewa Zosia ? Jakieś zdjęcie dla cioci ? Marcelinka pozdrawia swoją " bliźniaczke"Dziewczyny te majtki co pokazujecie zamawiajcie trochę większe strasznie małe te rozmiary wypadają
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom