Ewunka
Fanka BB :)
2375 spadła do 2100Jaka marcelinka miala wage? bo tez sie zastanawiam czy nie kupic zerowek.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Zerówki są og 1.5 do 2.5 niby
Z miesiąc chodziliśmy w 0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2375 spadła do 2100Jaka marcelinka miala wage? bo tez sie zastanawiam czy nie kupic zerowek.
Zaraz będziecie razem .Ja znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.
A który tc? Dobrze ze jesteście pod kontrolaJa znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.
Dziekuje [emoji4], ja cala ciąże zdrowa bylam a po wyjsciu ze szpitala w niedziele dopadło mnie, mysle ze to ze szpitala przywloklam[emoji53].Trzymaj się tam i szczęśliwego rozwiązania. Widzę, że pogoda sprzyja chorobom bo mnie coś też wczoraj zaczęło dopadać Gardło boli i czuje się nie fajnie. Kurczę mam dosyć tych przeziebien. To już trzecie w trakcie ciąży...
Jeeeej. Wszystko dobrze z Wami????Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ogolnie jestem 35+5 i chca szybciej wywolac porod bo mam stan przedrzucawkowy, cukrzyca i nie chca do konca mnie w tym stanie trzymac.Trzymaj sie kochana a ile Ci zostalo do rozwiazania? Przy cisnieniu możesz miec cc
Moja tydzien temu miała 2480 teraz pewnie troche wiecej i tak sie zastanawiam czy jedna paczke do szpitala kupic.2375 spadła do 2100
Zerówki są og 1.5 do 2.5 niby
Z miesiąc chodziliśmy w 0
Mój Boże, aż mnie zmroziło. Nawet nie wyobrażam sobie jaki to strach i emocje przeżyłaś. Jesteście w szpitalu?Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .
Masakra ale wszystko jest dobrze z Wami i dzieciatkiem?Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .