Evelin83
Fanka BB :)
ja nie korzystam z zadnego , wszystko na wyczucie i metoda prob i bledowDziewczyny zmagające się z cukrzyca, podeslecie mi link z którego indeksu glikemicznego korzystacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie korzystam z zadnego , wszystko na wyczucie i metoda prob i bledowDziewczyny zmagające się z cukrzyca, podeslecie mi link z którego indeksu glikemicznego korzystacie?
I jak Tobie idzie?ja nie korzystam z zadnego , wszystko na wyczucie i metoda prob i bledow
nawet nie najgorzej, u mnie diabetolog powiedziała żeby nie przekaczac 130 , wiec tak na 12 dni ze 4 razy mi się zdarzy przekroczyć , u mnie na czczo jest w porządku, tylko po posiłkach musze się pilnować. Na pewno nie mogę ziemniakow i chleba, jedynie to chrupkie mi nie podwyzsza i jak sama upieke chleb z gara , a tak to nie mogę. na obiad zazwyczaj robie dużo surówki i zauwazylam ze mi obniza to cukier i wtedy mogę sobie zjeść więcej i nawet i ze 2 ziemniaki . czasem pozwalam sobie na jakies zachcianki, wtedy staram się przez godzine cos robic, odkurzam, sprzątam itd. 3 tygodnie temu bylam u diabetolog i powiedziała ze dobrze jem , cukrzyca nie ma wpływu na małego, teraz ide 13 go i mam nadzieje ze nadal wszystko ok. nie jest tak zle jak myslalam na początku ze będzie. I plus taki ze od 2 miesiecy waga stoi w miejscu, mniejszy cellulit no i mniej do zrzucenia po porodzieI jak Tobie idzie?
i tych majtek siatkowych, sa jakies które polecacie? podobno niektóre maja gumki w pachwinach które sa niewygodne, i co z rozmiarem, normalnie mam S ale nawet takich nie widze, szalu idzie dostać
Dziewczyny zmagające się z cukrzyca, podeslecie mi link z którego indeksu glikemicznego korzystacie?
No chłopak jak się patrzy! SuperMG kiedyś polecała takie
Ropuszka kiedyś o tej stronie mówiła ale tam chyba tylko dieta jest
A u nas wszystko Oki mały siłacz ma 1010g [emoji1377]
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja kupiłam 600 2Uparciuchy rodzą się we wtorek Coś czuję, że dzisiaj będzie Wasz dzień
Dziewczyny jakie najlepsze są pampersy dla noworodka na początek? Tylko nie piszcie mi, że pieluchy tetrowe Czy pampers premium care w rozmiarze 1 są na początek ok? I ile sztuk kupić na początek w tym małym rozmiarze? Narazie jeszcze nie biorę się za zakup pampersów, ale chciałabym wcześniej zorientować się w temacie co polecacie
Faktycznie te majtochy sa ok [emoji6][emoji6]MG kiedyś polecała takie
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
o to mniej więcej takie zamowilam u nas tez mamy zdjecie gdzie maly prezentuje cale klejnotyMG kiedyś polecała takie