reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jak się miewa Zosia ? Jakieś zdjęcie dla cioci ? Marcelinka pozdrawia swoją " bliźniaczke" :-) :)
A aktualnie nie chce spać [emoji16] masakra. Ogólnie dobrze, mamy lepsze i gorsze chwile[emoji6] słodka jest i kochana. Tez Pozdrawiamy!!!

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ja znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu w szpitalu, tabletki nie pomagaja zbic cisnienia, cala spuchnieta jestem i tym razem do rozwiazania tu zostaje, malo tego chorubsko mnie zlapalo. Ciezka ta moja końcówka ciąży.

Trzymaj się tam i szczęśliwego rozwiązania. Widzę, że pogoda sprzyja chorobom bo mnie coś też wczoraj zaczęło dopadać :( Gardło boli i czuje się nie fajnie. Kurczę mam dosyć tych przeziebien. To już trzecie w trakcie ciąży...

Trzymaj sie kochana:( a ile Ci zostalo do rozwiazania? Przy cisnieniu możesz miec cc

reklama
Do góry