misis188
Fanka BB :)
Bo przed chwila skończyłam szydelkowac i meila sprawdzilamOj wybacx tych dzisiejszych nie widzialam haha przepraszam [emoji3]
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo przed chwila skończyłam szydelkowac i meila sprawdzilamOj wybacx tych dzisiejszych nie widzialam haha przepraszam [emoji3]
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Ja kupilam ostatnio na allegro bo najtaniej znalazlam tam za 784zl i bezplatna wysylka Link do: ZESTAW MONITOR ODDECHU BABYSENSE 7 + NIANIA VIDEOLink do: Babysense Zestaw Monitor Oddechu 5 Z Cyfrową Nianią Video - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Znalazłam razem z niania elektryczną i chuba od razu jeden zamawiam a za chwilę domówię drugi. Dziewczyny a jak długo sie stosuje monitory oddechu??
Trzymamy kciuki i informuj nasDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Hihi a tu już całe forum siedziało jak na szpilkach .Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
hehe a my właśnie tu siedzimy kciuki trzymamy ,wchodze sprawdzić jak sie sprawy mają a tu dzidziusiowi się odechciało wychodzenia.Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
A ja tu czekam i co chwila zaglądam.Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
A ja już się ucieszyłam jak powiadomienie od Ciebie a tu takie wieści... Wymęczy Cię solidnie synuśNiestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
No jeszcze czeka mnie przeprawa z genetycznymi...Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]musi być dobrze [emoji5]No jeszcze czeka mnie przeprawa z genetycznymi...