reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No niestety. Myślałam, że rodzic będę, a tu nic. Skurcze były co 10 min i jakoś tak po tym zaczynały słabnąć. Dziś w planach próba wywołania.
Oj uparty, uparty [emoji23]
To juz tuz tuz...trzymam kciuki i zycze Ci szybkiego i bezproblemowego porodu. Ucaluj male stopki od cioci Anety [emoji8]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
Uparciuchy rodzą się we wtorek :D Coś czuję, że dzisiaj będzie Wasz dzień :)
Dziewczyny jakie najlepsze są pampersy dla noworodka na początek? Tylko nie piszcie mi, że pieluchy tetrowe :D Czy pampers premium care w rozmiarze 1 są na początek ok? I ile sztuk kupić na początek w tym małym rozmiarze? Narazie jeszcze nie biorę się za zakup pampersów, ale chciałabym wcześniej zorientować się w temacie co polecacie :)
Kupiłam opakowanie 88szt właśnie pampers premium care 1 wezme do szpitala, ale raczej nie wszystkie. I 1 już nie kupuje. Kupiłam pampers zielone2 te zwykle,opakowanie 80 szt i rosmanowskie2 66 szt i na początek starczy. Były promocje to wzięłam. Chusteczki nawilżone rosmanowskie te extra soft na blogu sroki dobre opinie a też były w dobrej cenie bo dwa opakowania 80 szt za 7,49 z kartą rossnę. I chusteczki clinic pure też wychwalane z bloga. Także na początek mam. A reszte pewnie dostane także nie robie jakiś wielkich zapasów.

Dzień dobry dziewczynki :):):)
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek :)
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Gratulacje!! [emoji4]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam opakowanie 88szt właśnie pampers premium care 1 wezme do szpitala, ale raczej nie wszystkie. I 1 już nie kupuje. Kupiłam pampers zielone2 te zwykle,opakowanie 80 szt i rosmanowskie2 66 szt i na początek starczy. Były promocje to wzięłam. Chusteczki nawilżone rosmanowskie te extra soft na blogu sroki dobre opinie a też były w dobrej cenie bo dwa opakowania 80 szt za 7,49 z kartą rossnę. I chusteczki clinic pure też wychwalane z bloga. Także na początek mam. A reszte pewnie dostane także nie robie jakiś wielkich zapasów.
Właśnie też myślałam żeby na początek kupić pampers premium care 88 szt. w rozmiarze 1 a później ewentualnie przetestować inne pampersy.

reklama
Do góry