meg86
Fanka BB :)
7 jest bardziej czuła. Ja kupiłam 7Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 jest bardziej czuła. Ja kupiłam 7Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
To czekamy kochanaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Wkoncu synek się zdecydował [emoji3] szybkiego i bezbolesnego porodu [emoji4] czekamy na zdj [emoji106]Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Cukrzyca ciążowa wynik ponad normę masz ja tez zmagam się z cukrzycą od 25tc i jestem ciągle na diecie bez insuliny.U mnie wynik był na czczo przekroczonyA wiesz co to oznacza?
PowodzonkaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Powodzenia kochana szybkiego porodu zycze❤Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
[emoji4][emoji110] by bylo szybko, bezbolesnie i szczęśliwie[emoji3]Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Hej,
Zostało mi trochę leków, które niestety póki co mi się nie przydadzą.
Mam do sprzedania:
Luteina dopochwowa 100mg ( 12/2019) – 3 opakowania -> 45 pln/ opakownie
Crinone ( bez opakowań )– Cena za 15 szt – 185 pln ( w aptece 207,90 pln)
09/2018 – 7 szt
02/2019 – 13 szt
06/2019 – 40 szt
Clexane , 40mg/0,4 ml – 100 pln / opakowanie
06/2019 – 3 opakowania
09/2019 – 4 opakowania
Gdyby ktoś był zainteresowany proszę pisać na priv.
Rety... współczuję tego przeżycia <przytul> no to właśnie monitor trafił na pierwsze miejsce listy sprzętów niezbędnych :-))
Bo do pewnego momentu zadtanawialam się czy je kupować...
Dziewczyny proszę pomóżcie. Mam wyniki glukozy z krzywej wynik naczczo 87, po 1h 207 po 2h 134. Ten środkowy jest kosmiczny prawda? Jest złe?
Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Kochana kciuki zacisniete[emoji11] czekamy na zdjecia! I oby poszlo szybko i bezbolesnie!Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!