reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cukrzyca ciążowa wynik ponad normę masz ja tez zmagam się z cukrzycą od 25tc i jestem ciągle na diecie bez insuliny.U mnie wynik był na czczo przekroczony
Czyli muszę wejść w posiadanie glukometru? Powiedz mi czY bylas u diabetologa? Jesteś z okolic Szczecina? Ja tez. Możesz mi powiedzieć do kogo chodzisz?

reklama
Czyli muszę wejść w posiadanie glukometru? Powiedz mi czY bylas u diabetologa? Jesteś z okolic Szczecina? Ja tez. Możesz mi powiedzieć do kogo chodzisz?
Ta byłam pod opieką diabetologoczną moj gin dał mi skiwrowanie do poradni i jestem z okolic Szczecina jezdziłam na Arkońska do szpitala do poradni czekałam około 3 tyg ale wcześniej poszłam prywatnie dostałam namiar od @Ropuszka666 na Panią diabetlog ale nie podopasowała mi i zrezygnowałam po jendnym razie dała mi przykładowe menu glukometr i stosowałam diete i tak do wizyty na NFZ do tej poradni do dr.Ognowskiego dość fajny facet jak dla mnie.Już nie chodzę zakończyliśmy wizytę ostatnio 2 tyg temu bo zaraz mam termin na 20 marca mam cc umówiona.Wizyty co 4 tygodnie dr.umawiał

Taka informacja od producenta: "Model Babysense 7 to najnowszy model monitora oddechu z nową jednostką sterującą dla rodziców oraz wzmocnioną czułością płytek sensorycznych. Babysense 7 to następca modelu Babysense 5, którego sprzedaż została zakończona 31 sierpnia 2017 roku."
Wydaje mi sie ze to po prostu zmiana opakowania tego co bylo w 5. Czytalam specyfikacje to wyglada na to ze t kropka w kropke to samo.

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
Do góry