reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No niestety. Myślałam, że rodzic będę, a tu nic. Skurcze były co 10 min i jakoś tak po tym zaczynały słabnąć. Dziś w planach próba wywołania.
Oj uparty, uparty [emoji23]
Uparciuchy rodzą się we wtorek :D Coś czuję, że dzisiaj będzie Wasz dzień :)
Dziewczyny jakie najlepsze są pampersy dla noworodka na początek? Tylko nie piszcie mi, że pieluchy tetrowe :D Czy pampers premium care w rozmiarze 1 są na początek ok? I ile sztuk kupić na początek w tym małym rozmiarze? Narazie jeszcze nie biorę się za zakup pampersów, ale chciałabym wcześniej zorientować się w temacie co polecacie :)

Uparciuchy rodzą się we wtorek :D Coś czuję, że dzisiaj będzie Wasz dzień :)
Dziewczyny jakie najlepsze są pampersy dla noworodka na początek? Tylko nie piszcie mi, że pieluchy tetrowe :D Czy pampers premium care w rozmiarze 1 są na początek ok? I ile sztuk kupić na początek w tym małym rozmiarze? Narazie jeszcze nie biorę się za zakup pampersów, ale chciałabym wcześniej zorientować się w temacie co polecacie :)
Ja nakupilam premium care za dużo, bo w szpitalu bylam tydzień i tam dawali pieluchy. W szpitalu były Happy i się sprawdzały, w domu te 1 premium care tez ok. Wszystko zalezy jak duże dziecko się urodzi. My zuzylismy 1nek około 50sztuk i potem 2jki Dady. Uzywam różne. Pampers, Dada, Babydream, Lupilu. Chyba Dada najfajniejsza [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Po tych wczorajszych skurczach byłam wymęczona, że jak zeszło to spalam jak zabita, ale tutaj budzą co 3h.
Taa w szpitalu się nie wyspisz. Na pewno będą dzis wywołać? Jakie masz rozwarcie? Balonik czy oxy od razu? Jak po oxy nie będzie szło pytaj czy Ci nie przebija wód płodowych - to najlepszy sposób

reklama
Taa w szpitalu się nie wyspisz. Na pewno będą dzis wywołać? Jakie masz rozwarcie? Balonik czy oxy od razu? Jak po oxy nie będzie szło pytaj czy Ci nie przebija wód płodowych - to najlepszy sposób

Obchodu jeszcze nie było więc pewności nie mogę mieć, ale tak mi powiedzieli wczoraj. Wszystko się okaże na czasie, już chce urodzić i wrócić do domku [emoji14]
W szpitalu najgorzej nie jest, ale ludzie przychodzą do naszych pokoi w odwiedziny i jak to ludzie... jedni się potrafią zachować drudzy nie. Dobrze, że na oddziale poporodowym już jest zakaz wstępu. Tylko pokój wizyt. [emoji106]

A ja czuję, że wyglądam jak zombie [emoji24]

Do góry