gooossia17
Fanka BB :)
A wiesz co to oznacza?No ten drugi przekroczony... [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz co to oznacza?No ten drugi przekroczony... [emoji20]
Taka informacja od producenta: "Model Babysense 7 to najnowszy model monitora oddechu z nową jednostką sterującą dla rodziców oraz wzmocnioną czułością płytek sensorycznych. Babysense 7 to następca modelu Babysense 5, którego sprzedaż została zakończona 31 sierpnia 2017 roku."Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
No z tego co wiem to jezeli jeden z wynikow jest przekroczony to jest cukrzyca ciazowa wiec glukometr i dieta.. ja mialam tez ten drugi wysoki ale zmiescilam sie w 180A wiesz co to oznacza?
Mamy skrzynię na pościel pod łóżkiem i nie ma jak przeciągnąć tych tasiemek No chyba, że zrobi się otwory w dnie skrzyniTam jest taki cienki ten materac.
Do zwyklego lozeczka drewnianego kupilam nowy.
A jakie masz lozko ze sie nie da? Bo mi sie wydaje ze dopniesz to do kazdego
A pod skrzynia? To lozeczko tez jest przystosowane do lozek tych zabudowanych wiec musi sie dac. A nogi masz z jednej strony skladane do srodka wlasnie w przypadku lozek zabudowanych.Mamy skrzynię na pościel pod łóżkiem i nie ma jak przeciągnąć tych tasiemek No chyba, że zrobi się otwory w dnie skrzyni
o nareszcie. Trzymam kciuki za szybciutka i mało bolesna akcje porodowa, i zdrowego maluszka. czekamy na zdjęcia. PowodzeniaDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Super Trzymam kciukiDziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
A pod skrzynią jest podłoga Wiem, że z nogami nie ma problemu, bo się składają. Tylko tych tasiemek nie da się przeciągnąć, bo nie ma typowej ramy. Chyba, że się mylę i montaż wygląda inaczej. Oglądałam filmiki i te taśmy były przeplatane wokół ramy.A pod skrzynia? To lozeczko tez jest przystosowane do lozek tych zabudowanych wiec musi sie dac. A nogi masz z jednej strony skladane do srodka wlasnie w przypadku lozek zabudowanych.
No niestety nawet jak jeden wynik jest przekroczony to oznacza cukrzycę. Czyli czeka Cię prawdopodobnie wizyta u diabetologa.Dziewczyny proszę pomóżcie. Mam wyniki glukozy z krzywej wynik naczczo 87, po 1h 207 po 2h 134. Ten środkowy jest kosmiczny prawda? Jest złe?