reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Monitor wiadome kupie nowy,na bezpieczeństwie dziecka nie bede oszczędzać.No właśnie musze popatrzec czym się różnią babysense 5 a 7
Taka informacja od producenta: "Model Babysense 7 to najnowszy model monitora oddechu z nową jednostką sterującą dla rodziców oraz wzmocnioną czułością płytek sensorycznych. Babysense 7 to następca modelu Babysense 5, którego sprzedaż została zakończona 31 sierpnia 2017 roku."

Tam jest taki cienki ten materac.
Do zwyklego lozeczka drewnianego kupilam nowy.

A jakie masz lozko ze sie nie da? Bo mi sie wydaje ze dopniesz to do kazdego
Mamy skrzynię na pościel pod łóżkiem i nie ma jak przeciągnąć tych tasiemek :( No chyba, że zrobi się otwory w dnie skrzyni :p

Mamy skrzynię na pościel pod łóżkiem i nie ma jak przeciągnąć tych tasiemek :( No chyba, że zrobi się otwory w dnie skrzyni :p
A pod skrzynia? To lozeczko tez jest przystosowane do lozek tych zabudowanych wiec musi sie dac. A nogi masz z jednej strony skladane do srodka wlasnie w przypadku lozek zabudowanych.

Dziewczyny, dzieje się. Skurcze !!!
Super :D Trzymam kciuki :)
A pod skrzynia? To lozeczko tez jest przystosowane do lozek tych zabudowanych wiec musi sie dac. A nogi masz z jednej strony skladane do srodka wlasnie w przypadku lozek zabudowanych.
A pod skrzynią jest podłoga :D Wiem, że z nogami nie ma problemu, bo się składają. Tylko tych tasiemek nie da się przeciągnąć, bo nie ma typowej ramy. Chyba, że się mylę i montaż wygląda inaczej. Oglądałam filmiki i te taśmy były przeplatane wokół ramy.

reklama
Do góry