Ja zanim kupiłam te meble pomyślałam, że wolę Ikee niż jakiegoś małego producenta, bo wg mnie taki produkt jest mimo wszystko pewniejszy - wielki koncern to większe pieniądze na te wszystkie testy bezpieczeństwa, użytkownicy produktów na całym świecie, jak coś jest nie tak to produkty są wycofywane z produkcji i jest o tym informacja. Trochę już się o tym naczytałam i nawet zastanawiałam się czy nie zwrócić tego co kupiłam W każdym razie ja już nie mam nawet zaufania do nalepki "polecany przez instytut Matki i dziecka" odkąd zobaczyłam taką informację na szamponie Nivea...Mam trochę mebli z Ikei i z większości jestem zadowolona. Chyba nie można dac sie zwariować ani w jedną ani w druga strone. I trzeba zapewnić dziecku bezpieczeństwo bez względu na.producenta i cene mebli.
reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
kochana a jaki masz monitor oddechu?pewno pisałaś a ja przeoczyłam.Bo też chce kupić ale ciągle nie wiem jaki.Moje maluchy maja swoje z dwoch zglefow. Po pierwsze tylko tak poprawnie noze dzialac monitor oddechu - u nas bardzo przydatny, poinformowal o bezdechu i Piotrusia i Oli. Ale to byly pojedyncze incydenty. Strach sie bac co cy bylo gdybym nie miala tych monitorow. A po drugie jak sie przyzwycza dzieci ze leza razem to potem ciezko ich rozdzielic. Zreszta podobalo mi sie to co kiedys jedna mama napisala na grupie fb dla blizniakow: czy to ze dzieci sa w jednym wieku uprawnia nas do kladzenia ich w jednym lozeczku? A gdyby bylo moedzy nimi 2 lqta roznicy to tez tak bysmy ich ukladali? I mysle ze miala duzo racji. Jak twoje szkraby maja sie w brzuszku?
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
kredka82
Wlasnie sie obudzilam a w sumie kopniaczki mnie obudzily i mala przeszla sobie na lewa strone! Byla dupcia bardzo po prawej wrecz na boku a teraz jest po lewej i znowu bardzo na boku[emoji5] wiec chyba tego miejsca jeszcze ma troche.. moja siostra mowila ze miala to samo i w sumie jej corka w 42 prawie 43tyg fiknela glowka w gore i cc musieli zrobicA moze jest jej już ciasno i dlatego teraz odczuwasz ruchy tak intensywnie? Kurcze sama nie wiem... ale chyba lepiej, że jest aktywna niż gdyby poruszała się mniej niż zwykle. Przynajmniej ja chyba w takiej sytuacji bardziej stresowalabym się. A może jadłas/piłas czegoś dużo co pobudza? Np. Cola?
Może to taka rodzinna tradycjaWlasnie sie obudzilam a w sumie kopniaczki mnie obudzily i mala przeszla sobie na lewa strone! Byla dupcia bardzo po prawej wrecz na boku a teraz jest po lewej i znowu bardzo na boku[emoji5] wiec chyba tego miejsca jeszcze ma troche.. moja siostra mowila ze miala to samo i w sumie jej corka w 42 prawie 43tyg fiknela glowka w gore i cc musieli zrobic
kredka82
Nie zartuj[emoji12] wolalabym nie przenosic tyle...Może to taka rodzinna tradycja
gooossia17
Właśnie siedzę na krzywej cukrowej, sam płyn do wypicia z cytryna nie jest tragiczny, ale strasznie mnie mdli teraz. Przypomniały mi się początki ciąży od razu i te całodniowe złe samopoczucie.
misis188
To zycze wytrwalosci żeby udalo Ci sie tego nie zwrocicWłaśnie siedzę na krzywej cukrowej, sam płyn do wypicia z cytryna nie jest tragiczny, ale strasznie mnie mdli teraz. Przypomniały mi się początki ciąży od razu i te całodniowe złe samopoczucie.
gooossia17
Jeszcze 15 minut i 3 pobranieTo zycze wytrwalosci żeby udalo Ci sie tego nie zwrocic
misis188
Jezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.Jeszcze 15 minut i 3 pobranie
reklama
jasani
Krzywą robi sie pomiędzy 24 a 28 tc. Także masz jeszcze trochę czasu. W niektórych przypadkach zlecają wcześniej jak badanie glukozy wyjdzie za wysokie.Jezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.