meg86
Fanka BB :)
Między 25 a 26 więc jeszcze masz trochę czasuJezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między 25 a 26 więc jeszcze masz trochę czasuJezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.
Kochana to nic.Ja krzywa robiłam w 9 tygodniu ciąży,i zaniedługo znów mnie czeka..Ty jeszcze masz troszkę czasuJezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.
24+6 tak 3 raz z żyły mi pobierała krew do badania. Ale pierwszy wynik ze strzykawki wprowadzała do glukometru żeby sprawdzić czy mogę mieć zrobiona próbę wysiłkowa.Jezu to 3 razy kluja?? W ktorym tc jestes? Ja skonczylam 16 i az sie boje kiedy mnie na to wysla.
Oj to jak mi by kazali w 9tc robic to byloby ciekawieKochana to nic.Ja krzywa robiłam w 9 tygodniu ciąży,i zaniedługo znów mnie czeka..Ty jeszcze masz troszkę czasu
Ja zanim kupiłam te meble pomyślałam, że wolę Ikee niż jakiegoś małego producenta, bo wg mnie taki produkt jest mimo wszystko pewniejszy - wielki koncern to większe pieniądze na te wszystkie testy bezpieczeństwa, użytkownicy produktów na całym świecie, jak coś jest nie tak to produkty są wycofywane z produkcji i jest o tym informacja. Trochę już się o tym naczytałam i nawet zastanawiałam się czy nie zwrócić tego co kupiłam W każdym razie ja już nie mam nawet zaufania do nalepki "polecany przez instytut Matki i dziecka" odkąd zobaczyłam taką informację na szamponie Nivea...
No to zwracam wszystkoNiestety muszę zaprzeczyć bo jest to totalna bzdura jeśli porównujesz meble z Ikea z meblami Polskich producentów dla niemowląt . Żeby w Polsce produkt przeszedł atest trzeba się naprawdę nastarać i jak kupujesz meble i widzisz że posiadają atesty na farbę , drewno itp to są to na pewno bezpieczne meble. Jestem projektantem i mam swoją produkcje mebli i próbowałam kiedyś uzyskać takie atesty na swoje meble do żłobka i uwierz jest to naprawdę skrupulatnie sprawdzane i przez osoby które się na tym znają . A co do mebli z Ikea pod swoją firmą mam jedna z większych fabryk produkcyjnych tej firmy i pracuje tam większość ludzi z mojego miasta którzy maja ogromny socjal i zniżki z tej firmy na meble a przychodzą kupować meble do mnie i uwierz historie tych mebli z czego nijak powstają znam bardzo dobrze . Pamiętaj im większa firma tym większe pieniądze a co za tym idzie większe możliwości. Niestety Polskie dobre meble dla niemowlaków są drogie bo to wszystko faktycznie kosztuje a taka masówka jak oni zawsze wygrają cena i designem projektantów bo o jakości tam naprawdę ciężko mówić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam Babysense 5. Opinie ma bardzo dobre. Poza tym jest to produkt medyczny.kochana a jaki masz monitor oddechu?pewno pisałaś a ja przeoczyłam.Bo też chce kupić ale ciągle nie wiem jaki.
Dużo dziewczyn tutaj ma Babysense 7. To nowsza wersja niż Babysense 5, ale nie wiem czy się czymś różni jeden od drugiego. Chyba wszystkie monitory babysense są dobre, bo to wyrób medyczny. Tylko nie kupuj monitora z drugiej ręki, bo to mija się z celem.kochana a jaki masz monitor oddechu?pewno pisałaś a ja przeoczyłam.Bo też chce kupić ale ciągle nie wiem jaki.
No u kazdego monitor alarmowal po razie ale faktyczbie cos sie dzialo. Ola miala trojkat siniczy czyli usteczka i brode lekko sine i u Piotrusia podobnie. Na szczescie skonczylo sie na strachu bo dziecko poderwane z lozeczka lapalo oddech. Pozniej kilka nicy zamiast spac to siedzialam na fotelu i patrzylam na kontrolki czy mrugaja. Straszne....No i super :-) a mają od początku swój pokój czy są w waszej sypialni? Rety wykorzystaliacie monitory oddechu...? Domyślam się,że sytuacja mrożąca krew w żyłach :/
Moje Maleństwa w brzuchu czują się chyba bardzo dobrze, lekarz potwierdził,rosną idelanie w równym tempie póki co no i chyba urządzają się tam na dobre bo do 15 tc to brzucha w ogóle nie było widać aż mój M się martwił że coś jest nie tak,a teraz mam wrażenie że rośnie w powalajacym tempie z dnia na dzień
Już się nie mogę doczekać jak będę miała je przy sobie. Anetko u Was chyba Piotruś miał na początku problem z oddychaniem,tak? W którym tc zaczął się poród?