reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszyscy mi to mówią że wtedy się zacznie hardcor [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
W imie Ojca i Syna.....strach sie bac.....widzialam jakie numery odstawia corka mojej kolezanki....szkoda slow. Ale my mamy wyjatkowo spokojne i grzeczne dziecini tego sie trzymajmy [emoji1]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
W imie Ojca i Syna.....strach sie bac.....widzialam jakie numery odstawia corka mojej kolezanki....szkoda slow. Ale my mamy wyjatkowo spokojne i grzeczne dziecini tego sie trzymajmy [emoji1]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Otóż to [emoji23] [emoji106] [emoji12]

A dziś już takie duże lobuzy Oliwia 5800 Filip 6100
1520198893-c23bf806e9b80a34-aaaaaa.jpeg
1520198903-368c0f6b3457e596-aaaaaa.jpeg

Śliczne. Czyli Filipek już przegonil Oliwke :)

Nie wiem czemu jesteś taka uszczypliwa. Ja miałam również plan zakupienia tych mebli bo nie są drogie i wizualnie też ok. Jak będę urządzać pokój w Polsce to jak najbardziej moge je kupić bo tam w żelbetonie mogę wiercić dziury i przymocowywać meble do ściany. Jednak tutaj w Danii ściany to karton i niestety komoda może upaść razem z nią, więc wolę nie ryzykować i kupić coś solidniejszego.
Przepraszam nie chciałam być uszczypliwa .
Nie uważam że meble z Ikei są złe a nawet że są bardzo dobre .

Dziewczyny pisalam Wam.o dziwnych intensywnych ruchach wczorsj a teraz obudzilam sie bo mala sie tak cicnie znowu i nie wiem czy ona sie przypadkiem nie obraca? Byla glowka w dol caly czas.. bo te ruchy sa na prawde wzmozone

No jak na ciąże bliźniacza dużo nie przytulam bo 15kg a maluchy małe nie były bo Filip 2730 a Oliwia 3010 [emoji3] , dziś niecałe 3 miesiące po a ja przy małych mam tyle ruchu że już jestem - 1kg mniej niż przed ciąża.

Kłanczucha :-p:-p:-p
Dzieci jak aniołki śpią a Ty razem z nimi i jeść nie masz kiedy bo śpisz :laugh2:

Dziewczyny pisalam Wam.o dziwnych intensywnych ruchach wczorsj a teraz obudzilam sie bo mala sie tak cicnie znowu i nie wiem czy ona sie przypadkiem nie obraca? Byla glowka w dol caly czas.. bo te ruchy sa na prawde wzmozone
Ciężko powiedzieć co ona robi ....
U mnie zanim odeszły mi wody miała dużo dni lenia nie fikala po śniadaniu jak zawsze Ale ja wtedy zawsze ip ktg ,krew i mocz

reklama
Do góry