reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszyscy mi to mówią że wtedy się zacznie hardcor [emoji23]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
W imie Ojca i Syna.....strach sie bac.....widzialam jakie numery odstawia corka mojej kolezanki....szkoda slow. Ale my mamy wyjatkowo spokojne i grzeczne dziecini tego sie trzymajmy [emoji1]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
W imie Ojca i Syna.....strach sie bac.....widzialam jakie numery odstawia corka mojej kolezanki....szkoda slow. Ale my mamy wyjatkowo spokojne i grzeczne dziecini tego sie trzymajmy [emoji1]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Otóż to [emoji23] [emoji106] [emoji12]

A dziś już takie duże lobuzy Oliwia 5800 Filip 6100
1520198893-c23bf806e9b80a34-aaaaaa.jpeg
1520198903-368c0f6b3457e596-aaaaaa.jpeg

Śliczne. Czyli Filipek już przegonil Oliwke :)

Nie wiem czemu jesteś taka uszczypliwa. Ja miałam również plan zakupienia tych mebli bo nie są drogie i wizualnie też ok. Jak będę urządzać pokój w Polsce to jak najbardziej moge je kupić bo tam w żelbetonie mogę wiercić dziury i przymocowywać meble do ściany. Jednak tutaj w Danii ściany to karton i niestety komoda może upaść razem z nią, więc wolę nie ryzykować i kupić coś solidniejszego.
Przepraszam nie chciałam być uszczypliwa .
Nie uważam że meble z Ikei są złe a nawet że są bardzo dobre .

Dziewczyny pisalam Wam.o dziwnych intensywnych ruchach wczorsj a teraz obudzilam sie bo mala sie tak cicnie znowu i nie wiem czy ona sie przypadkiem nie obraca? Byla glowka w dol caly czas.. bo te ruchy sa na prawde wzmozone

No jak na ciąże bliźniacza dużo nie przytulam bo 15kg a maluchy małe nie były bo Filip 2730 a Oliwia 3010 [emoji3] , dziś niecałe 3 miesiące po a ja przy małych mam tyle ruchu że już jestem - 1kg mniej niż przed ciąża.

Kłanczucha :-p:-p:-p
Dzieci jak aniołki śpią a Ty razem z nimi i jeść nie masz kiedy bo śpisz :laugh2:

Dziewczyny pisalam Wam.o dziwnych intensywnych ruchach wczorsj a teraz obudzilam sie bo mala sie tak cicnie znowu i nie wiem czy ona sie przypadkiem nie obraca? Byla glowka w dol caly czas.. bo te ruchy sa na prawde wzmozone
Ciężko powiedzieć co ona robi ....
U mnie zanim odeszły mi wody miała dużo dni lenia nie fikala po śniadaniu jak zawsze Ale ja wtedy zawsze ip ktg ,krew i mocz

reklama
Do góry