reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja kupuje tu u siebie magnez z b6 firmy solgar i biore 1 rano i 1 wueczor a w dzien pregnacare plus i tam tez magnez mam

reklama
Vinszka a jakie mialas to cisnienie?
Kurde nie wiem co z tym cisnieniem... co chwile ktos..
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac!

Walczaca - mi twardnieje i wczesniej lykalam nospe i magnez a teraz tylko magnez, nospe bardzo sporadycznie. Mysle ze te twardnienia nirmalne sa i wtedy trzeba troche odpoczac

Ajka a jakie mialas?
Druga wizyta z 140/90

Hej kochane.. muszę narazie was opuścić.. test Pappa nie wyszedł dobrze zrobiliśmy dziś dodatkowo NIFTY odrazu żeby mieć 100%pewności .. odcinam się z moja kruszynka narazie z forum..

Na wizycie było wszystko ok dzidzia skakała i ciężko było ja dojrzeć..
Buziaki kochane ! ❤

Hej kochane.. muszę narazie was opuścić.. test Pappa nie wyszedł dobrze zrobiliśmy dziś dodatkowo NIFTY odrazu żeby mieć 100%pewności .. odcinam się z moja kruszynka narazie z forum..

Buziaki kochane ! [emoji173]
Kochana będzie dobrze[emoji173] widziałaś na forum inseminacji Joaszce papa wyszła źle a Nifty tego nie potwierdziła i teraz się cieszy z zdrowej ciąży. Trzymam kciuki żeby u Was też był tylko błąd Pappy. Daj znać odezwij się.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Buziaki kochane ! ❤
Zylwia mam nadzieję że to pomyłka i ze wszystko będzie dobrze. Odpocznij od forum ale daj nam znać czasem. Trzymam kciuki za Was kochana

Buziaki kochane ! [emoji173]
Podobno po in vitro często testy Pappa wychodzą poza norma a wszystko w porządku dlatego nawet nie robiłam tego a od razu poszłam na NIFTY. Trzymaj się i niech Ci czas szybko zleci żebyś odetchnela z ulgą.

Zylwia mam nadzieje ze pappa jest bledna i podobno nie raz sie tak zdarza! Bedziemy razem z Wami czekac na nifty! Trzymaj sie[emoji11]

reklama
Dziewczyny mam pytanie,może trochę głupie ale czy Wam tez twardnieje brzuch w ciąży?
Mi się wydawało,że w ciąży to normalne a lekarz wczoraj jak mu to powiedziałam kazał włączyć znowu luteine, nospe i więcej leżeć... czy mam powód do niepokoju??
Mi twardnial w pewnym momencie. To sygnał, ze organizm przygotowuje sie do porodu. Za wcześnie nie powinno to mieć miejsca. To znak, zeby troche zwolnić. Dobrze, ze masz leki. Przy bliźniakach trzeba szczególnie uważać

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry