reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi też zazwyczaj na wieczór,ale zupełnie nie mam problemów z jelitami czy trawieniem.Obstawiam że to może być wina tego,że jednak mam prace siedzącą i 8 godzin dziennie praktycznie siedze. A dr powiedział ze pozycja siedzącą jest najmniej komfortowa dla ciąży,że lepiej więcej leżeć lub chodzić... to może być to??
Mi twardnieje, ale zawsze jakoś na wieczór. Raczej wiążę to z nagromadzeniem gazów i wzdęciami bo rano jest wszystko ok.

reklama
Dawno się nie odzywałam, a jak zobaczyłam ile natworzyłyście to trochę mi zajęło nadrabianie. Jesteśmy po wizycie, trochę za wysokie ciśnienie, więc mam do następnej wizyty mierzyć i zapisywać kilka razy dziennie i zobaczymy czy będą potrzebne leki, szyjka ok. Ostatnio łapały mnie straszne kurcze nóg, więc skończyło się na kroplówkach z magnezem, bo był poniżej normy. Dzisiaj pozyczylam od położnej detektor i będziemy słuchać z mężem serduszka naszej Królewny.
Oj ostatnio często tu są problemy z ciśnieniem,aby były tylko chwilowe :-))

Vinszka a jakie mialas to cisnienie?
Kurde nie wiem co z tym cisnieniem... co chwile ktos..
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac!

Walczaca - mi twardnieje i wczesniej lykalam nospe i magnez a teraz tylko magnez, nospe bardzo sporadycznie. Mysle ze te twardnienia nirmalne sa i wtedy trzeba troche odpoczac

Ajka a jakie mialas?

Mi też zazwyczaj na wieczór,ale zupełnie nie mam problemów z jelitami czy trawieniem.Obstawiam że to może być wina tego,że jednak mam prace siedzącą i 8 godzin dziennie praktycznie siedze. A dr powiedział ze pozycja siedzącą jest najmniej komfortowa dla ciąży,że lepiej więcej leżeć lub chodzić... to może być to??
Ja problemów z jelitami też nie mam. Ale jakoś wiąże to ze sobą bo jak się "odgazuje :)" to przechodzi. Myślę, że na razie nie masz się czym przejmować.

reklama
Vinszka a jakie mialas to cisnienie?
Kurde nie wiem co z tym cisnieniem... co chwile ktos..
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac!

Walczaca - mi twardnieje i wczesniej lykalam nospe i magnez a teraz tylko magnez, nospe bardzo sporadycznie. Mysle ze te twardnienia nirmalne sa i wtedy trzeba troche odpoczac

Ajka a jakie mialas?
A magnez taki zwykły w tabletkach??

Do góry