reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi też zazwyczaj na wieczór,ale zupełnie nie mam problemów z jelitami czy trawieniem.Obstawiam że to może być wina tego,że jednak mam prace siedzącą i 8 godzin dziennie praktycznie siedze. A dr powiedział ze pozycja siedzącą jest najmniej komfortowa dla ciąży,że lepiej więcej leżeć lub chodzić... to może być to??
Mi twardnieje, ale zawsze jakoś na wieczór. Raczej wiążę to z nagromadzeniem gazów i wzdęciami bo rano jest wszystko ok.

reklama
Dawno się nie odzywałam, a jak zobaczyłam ile natworzyłyście to trochę mi zajęło nadrabianie. Jesteśmy po wizycie, trochę za wysokie ciśnienie, więc mam do następnej wizyty mierzyć i zapisywać kilka razy dziennie i zobaczymy czy będą potrzebne leki, szyjka ok. Ostatnio łapały mnie straszne kurcze nóg, więc skończyło się na kroplówkach z magnezem, bo był poniżej normy. Dzisiaj pozyczylam od położnej detektor i będziemy słuchać z mężem serduszka naszej Królewny.
Oj ostatnio często tu są problemy z ciśnieniem,aby były tylko chwilowe :-))

Vinszka a jakie mialas to cisnienie?
Kurde nie wiem co z tym cisnieniem... co chwile ktos..
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac!

Walczaca - mi twardnieje i wczesniej lykalam nospe i magnez a teraz tylko magnez, nospe bardzo sporadycznie. Mysle ze te twardnienia nirmalne sa i wtedy trzeba troche odpoczac

Ajka a jakie mialas?

Mi też zazwyczaj na wieczór,ale zupełnie nie mam problemów z jelitami czy trawieniem.Obstawiam że to może być wina tego,że jednak mam prace siedzącą i 8 godzin dziennie praktycznie siedze. A dr powiedział ze pozycja siedzącą jest najmniej komfortowa dla ciąży,że lepiej więcej leżeć lub chodzić... to może być to??
Ja problemów z jelitami też nie mam. Ale jakoś wiąże to ze sobą bo jak się "odgazuje :)" to przechodzi. Myślę, że na razie nie masz się czym przejmować.

reklama
Vinszka a jakie mialas to cisnienie?
Kurde nie wiem co z tym cisnieniem... co chwile ktos..
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala dlugo czekac!

Walczaca - mi twardnieje i wczesniej lykalam nospe i magnez a teraz tylko magnez, nospe bardzo sporadycznie. Mysle ze te twardnienia nirmalne sa i wtedy trzeba troche odpoczac

Ajka a jakie mialas?
A magnez taki zwykły w tabletkach??

Do góry