meg86
Fanka BB :)
Na allegro zamówiłam. Całość 600zł z przesyłką, materacem i pościeląŁóżeczko bardzo ładne, gdzie je kupowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegro zamówiłam. Całość 600zł z przesyłką, materacem i pościeląŁóżeczko bardzo ładne, gdzie je kupowałaś?
Fajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]Dostaliśmy i jak ktoś pyta to podpowiadamy ze chcemy cała rodzinkę [emoji8] Link do: lalkametoo.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudowne te lalki ❤też chce takieDostaliśmy i jak ktoś pyta to podpowiadamy ze chcemy cała rodzinkę [emoji8] Link do: lalkametoo.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]No to będziemy napewno w podobnym terminie. Nie podali ci kiedy? Kiedy się dowiesz ?
Wszystko gotowe?![]()
Bardzo fajne łóżeczko :-) podpowiesz gdzie takie zdobylaś? Czy ono jest dłuższe niż standardowe?Zamówiłam dziś łóżeczko bo jak termin przyspieszył o dwa tygodnie to muszę być gotowa![]()
Kochana ale Ty miałaś cc?? Ciąża bliźniacza nie jest wskazaniem? Ja myślałam.że jestWg nowych standardów polozniczych i opieki poporodowej ani ivf ani ciężar bliźniacza nie są wskazaniami bezwzglednymi do cc. Jest duża nagonka na ilość cięć w szpitalach, nfz nie chce płacić za procedury wiec lekarze niechętnie wykonują cięcia.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Haha. Dziś miałam wizytę i moja też waży 2350 g [emoji2] [emoji213] Ile masz tygodni? Ja 33+2. Z kolei szykuję się do porodu naturalnego. Dzidzia cały czas leży główką w dół.Super, już całkiem blisko spotkanie z córeczka [emoji4]
Te są piękne ja też od jakiegoś czasu mam tą stronę na fb i bede chciała zamówić taka laleFajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki . Napewno ze wszystkim zdążyszPo moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Też dziś mialam polowanie w lidlu ale dopiero koło 18tej i bylam w szoku jak szybko tam sie rozeszła kolekcja Przygotuj się na dziecko [emoji33] Ale coś jednak udało się kupić [emoji12]Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidla [emoji14] byłam o 7 rano