reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dostaliśmy i jak ktoś pyta to podpowiadamy ze chcemy cała rodzinkę [emoji8] Link do: lalkametoo.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No to będziemy napewno w podobnym terminie. Nie podali ci kiedy? Kiedy się dowiesz ?
Wszystko gotowe? :)
Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Wg nowych standardów polozniczych i opieki poporodowej ani ivf ani ciężar bliźniacza nie są wskazaniami bezwzglednymi do cc. Jest duża nagonka na ilość cięć w szpitalach, nfz nie chce płacić za procedury wiec lekarze niechętnie wykonują cięcia.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Kochana ale Ty miałaś cc?? Ciąża bliźniacza nie jest wskazaniem? Ja myślałam.że jest

Fajne te laleczki[emoji4] teraz mam dylemat bo upatrzylam z innej strony Panią zajaczkowa i też z imieniem ale teraz chyba bardziej mi się te podobają [emoji4]

Te są piękne ja też od jakiegoś czasu mam tą stronę na fb i bede chciała zamówić taka lale :)

Po moim stanie dzisiejszym pędem pakowalam torby do szpitala[emoji4] jutro odbieram wozek i fotelik i tak chyba wszystko mamy tylko drobiazgi zostaly typu ubranko na wyjście ze szpitala jakieś drobne kosmetyki. Wszystko wyprane i wyprasowane[emoji4]. 13 marca w 36+5tc mam usg i konsultacje z lekarzami i wtedy będzie podjęta pewnie decyzja co do porodu. Może i nasze terminy się zbiegna[emoji3]

Trzymam kciuki . Napewno ze wszystkim zdążysz :)

reklama
Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidla [emoji14] byłam o 7 rano
Też dziś mialam polowanie w lidlu ale dopiero koło 18tej i bylam w szoku jak szybko tam sie rozeszła kolekcja Przygotuj się na dziecko [emoji33] Ale coś jednak udało się kupić [emoji12]

Do góry