reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochana ale Ty miałaś cc?? Ciąża bliźniacza nie jest wskazaniem? Ja myślałam.że jest
Ja byłam wręcz pewna że jest a w szpitalu wyjaśniono mi jaka jest rzeczywistość. Ja miałam cc ale dlatego że Olcia na sam koniec ułożyła się ukośnie. Gdyby oboje leżeli glowkowo o cc mogłabym zapomnieć, mimo tego że lekarze doskonale rozumieli moja obawę o dzieci itd. Tzn czasami można troszkę naciągnąć fakty ale w papierach muszą być konkretne wskazania tzw bezwzględne żeby nfz zapłacił za procedurę cc.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Trzymam kciuki . Napewno ze wszystkim zdążysz :)
Nawet nie wiecie jaka jestem sobie wdzięczna za pośpiech z praniem i prasowaniem bo jak bym miała to zrobić dziś z takimi nogami [emoji33] sorry ładnie to one nie wyglądają ale jak ktoś się zastanawia czy prac i prasowac w 30tc to bez zastanowienia[emoji6]
1519330308-f7d9639ff2be16e3-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Evulek moj m w pracy i godzine temu wyslalam mu podobne zdjecie! Jak dwa balony... ide zaraz pod prysznic i zrobie cieplo zimny i klade sie do lozka z nogami wyzej

Nawet nie wiecie jaka jestem sobie wdzięczna za pośpiech z praniem i prasowaniem bo jak bym miała to zrobić dziś z takimi nogami [emoji33] sorry ładnie to one nie wyglądają ale jak ktoś się zastanawia czy prac i prasowac w 30tc to bez zastanowienia[emoji6]

ojeju , rzeczywiście. a mowilas o tym lekarzowi ? bo wydaje mi się ze az za bardzo masz opuchnięte

O jaaaa, no pączusie niezłe. Też mi się wydaje, że aż za bardzo. A to nie jest powiązane z ciśnieniem?

Evulek moj m w pracy i godzine temu wyslalam mu podobne zdjecie! Jak dwa balony... ide zaraz pod prysznic i zrobie cieplo zimny i klade sie do lozka z nogami wyzej
Mnie na dziś chcieli widzieć w szpitalu ale mąż w trasie a ja bałam się jechać z takimi nogami sama samochodem bo ledwo chodzę i jutro rano jadę bo ciśnienie za wysokie mam i się obawiają o ten stan przedrzucawkowy bo ciągle mnie pytają o objawy jakie temu towarzyszą, jutro się dowiem co z krwi wyszło.

reklama
ojeju , rzeczywiście. a mowilas o tym lekarzowi ? bo wydaje mi się ze az za bardzo masz opuchnięte
Tak, 2 tyg temu powiedziałam dla lekarza że mam z tym problem i ciśnienie za wysokie to powiedział że to normalne w ciąży i że nie da mi zwolnienia lekarskiego bo mogę iść na macierzyński już na 2 miesiace przed terminem porodu(tak jest w UK[emoji35]) . Wczoraj byłam u położnej i ona zareagowała i do szpitala kazała jechać zrobili mi ktg pobrali krew sprawdzili koncentrację moja zrobili wywiad by wykluczyć stan przedrzucawkowy i odesłali do domu. Dziś była u mnie położna by zbadać ciśnienie i nadal za wysokie i jutro znowu jadę do szpitala i mają coś mi dać na zbicie ciśnienia i pewnie sprawdza czy z malutka ok.

Do góry