reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wstępnie na 20 marca cc ;) ale lekarz zadecuduję dokładnie czy będzie cc zobaczymy co mój gin wypiszę mi na skierowaniu tak powiedziali,bo mówiłam żę lekarz chce dać skieroanie ze względu na ciąże po in vitro ale ona mówi że nie wie czy to jest wskazanie do cc. Zobaczymy :) ale już się umówiłam w razie wu.:)
Moje obie kuzynki rodziły w tym szpitalu, jedna miała skierowanie na cc ze względu na pierwszy poród przez cc, a jak przyjechała do szpitala to lekarz do niej, ze najpierw próbują SN. Jednak ze względu na wielorodzinną zrobili cc.
Druga kuzynka rodziła w grudniu i była bardzo zadowolona ze szpitala. Miała rodzic w planach SN, ale nie mogła urodzić i poprosiła ponilus godzinach lekarza o cc i jej zrobili. ;)

Wstępnie na 20 marca cc ;) ale lekarz zadecuduję dokładnie czy będzie cc zobaczymy co mój gin wypiszę mi na skierowaniu tak powiedziali,bo mówiłam żę lekarz chce dać skieroanie ze względu na ciąże po in vitro ale ona mówi że nie wie czy to jest wskazanie do cc. Zobaczymy :) ale już się umówiłam w razie wu.:)
Super to dzień po mnie :)
U mnie w szpitalu by to nie przeszło , robią cc tylko jak jest wskazanie ale może u Ciebie się uda :)

Juz planujesz kolejne? Ale super. Widzę że przyzwyczailas się do brzuszka i dobrze Ci z nim :-) a ja już wróciłam z lidla :p byłam o 7 rano

Kochana, ja w tej ciąży nie mam dużego brzuszka i ogólne czuję się świetnie. Nie miałam problemów ani żadnych dolegliwości. Jeśli wszystkie takie ciąże będą, to ja mogę być w dwupaku non stop! Tylko aktualnie się bardzo niecierpliwię
emoji1.png

W głowie mam moje śnieżynki i powiem Ci, że jak sobie o tym pomyślę, to robi mi się smutno, że muszą czekać tyle czasu.

Pokaż co upolowałaś w lidlu. Może i ja się jutro wybiorę.

Ostatnia edycja:
Udało Ci się coś w Lidlu fajnego upolować?
Mam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spania :p
Poduszka jest spoko jak za 50 zł :-) no i jedna paczkę bodziakow i spodenki :-) pościel była dość fajna po 29 zł ale jeszcze się powstrzymalam :-D
A i stanikow masa do karmienia ale to chyba jeszcze nie nasz etap :-)
Daj znać czy Ty coś namierzysz dla Was :-)

Mam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spania :p
Poduszka jest spoko jak za 50 zł :-) no i jedna paczkę bodziakow i spodenki :-) pościel była dość fajna po 29 zł ale jeszcze się powstrzymalam :-D
A i stanikow masa do karmienia ale to chyba jeszcze nie nasz etap :-)
Daj znać czy Ty coś namierzysz dla Was :-)
Moja mama kupiła w Lidlu dla mojej malutkiej jakiś dresik i pieluszki tetrowe :) A dla mnie sukienkę jeansowa i rajstopy.
@Vinszka ivf jest wskazaniem do cc, ale wszystko zależy od lekarza. Tak samo ciąża bliźniacza, a niektóre kobiety muszą rodzić naturalnie. Słyszałam też o kobiecie, która rodziła sn dziecko ułożone pośladkowo i to w mojej dalekiej rodzinie, więc to sprawdzona informacja.

reklama
To syrop pomógł??:-) ja ostatnio o 21 jestem już w łóżku i nie zawsze daję rade poleżeć do rana :-)
Pomógł ;) ja od początku ciąży tak mam. 21 w łóżku, coś poczytam i spac. Tylko ostatnio od 3:36 do 6:30 miałam przerywnik w spaniu :-D mój mąż się ze mnie śmieje bo jak tylko on wstaje to się przekładam i do 8-9 śpię w poprzek łóżka bo tak mi najwygodniej :D

Do góry