reklama
meg86
Fanka BB :)
Muszę tylko łóżeczko zamówić i będzie wszystko gotowe . Też nie mogę się doczekaćAle super, zazdroszczę, że już prawie na finiszu jesteś. Wszystko już masz gotowe dla Matyldy?
meg86
Lekarz mówi że raczej nie bo ma mało miejsca. I bezpieczniej dla mojej psychiki byłaby jednak ta cc bo ja się panicznie boję że przy porodzie sn byłyby komplikacje.Wow meg ale wiadomosci! Moze sie jeszcze obroci. U mojej siostry dziecko sie obracalo do konca, w 39tyg obrocila sie glowka w dol ale przenosila i mala znowu fikla glowka w gore wiec cc robili
meg86
Cieszę się pewnie będzie go brakowaćSuper! Duża już dziewczynka i dosłownie chwile po mnie będziesz się cieszyła maleństwem! Także ciesz się brzuszkiem
meg86
Ja zamierzam włożyć kołderkę pod brzegi materaca i będzie w łóżeczku spać pod tą kolderka. Mam też monitor oddechu więc będę czuła się bezpiecznie. Moja siostra tak z trójkę dzieci kladla i jeszcze podusie dawała, my też pewnie tak mialysmy w łóżeczku jak male byłyśmy ale każdy zrobi pewnie po swojemuPowiedzcie mi bo juz jestem cala glupia od tego czytania... czym przykrywacie lub w co wkladacie dziecko do spania?
Chcialam rozek ale teraz czytam ze nie jest polecany do spania! Ze krepuje nozki co ma wplyw niekorzystny na bioderka. Ale ze niby w dzien mozna w nim dziecko nosic bo wygodnie a pozniej uzywac jako kolderki albo maty. Jezeli sie zdecydowac to czy lepiej caly bawelniany czy z jednej strony minky? Nie bedzie za cieply?
Mam jeden otulacz ktory dostalam i mam spiworek. Na szkole rodzenia polozna nam mowila zeby przykrywac kocykiem i dawac kocyk pod materac zeby dziecko sie nie nakrylo. Ale sama juz nie wiem co kupic...
meg86
U mnie mała jest ułożona dupciom w dol i nie ma już miejsca żeby się obrócić. Jest tak ułożona już dwa miesiąceOk, nom ja rodzę w innym mieście w szpitalu tam gdzie #Ropuszka666, nie u siebie w mieście mój gin pracuję jeszcze całkiem w innym. Ale tak z ciekawości zadzownię i się zapytam jeszcze raz a u ciebie jaki powód do cc bo u mnie mój mówi ze to ciąża z in vitro i dlatego da mi skierowanie.
walczaca o szczescie
Su
Super :-) już niedługo będziesz tulic i całować swoją córcie ❤Ja już po wizycie
Mała waży 2350 gram i mam wstępnie termin cc na 19 marca czyli w 38 tygodniu.
Mała dalej ułożona miednicowo i już raczej tak zostanie.
Nie mogę się doczekać. Zostalo trzy i pół tygodnia
kredka82
Bobisia ja wiem ze szal na minky juz byl ale ogladalam na necie te rozki welurowe jak wygladaja po praniu to minky przy nich trzymaja fason a te jakies juz nieforemne i niefajne wiec welurowy skreslilam.@kredka82 rożki mam bawełniane, bo rodzę koniec maja. Gdybym rodziła zimą kupilabym z jednej strony bawełniany a z drugiej welurowy. Szał na minky był kilka lat temu, ale nie wiem jak to się sprawdza.
meg86
Ja mam komplet minky i pralam i jest super.Bobisia ja wiem ze szal na minky juz byl ale ogladalam na necie te rozki welurowe jak wygladaja po praniu to minky przy nich trzymaja fason a te jakies juz nieforemne i niefajne wiec welurowy skreslilam.
Pościel do łóżeczka też chcę kupić z jednej strony z minky poprostu mi się podoba
reklama
Mała uparciuszka to w takim razie powodzonka może być tak że będziemy w tym samym terminie ja dowiem się jutro po tel mam nadzieję datę, a za pare dni mam przed ostatnia wizytę u swojego gina już,i zobaczę jak ten mój małyU mnie mała jest ułożona dupciom w dol i nie ma już miejsca żeby się obrócić. Jest tak ułożona już dwa miesiące