reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Mi lekarz tak samo sugeruje SN jak nie wynikną jakieś problemy ja chyba bym chciała rodzic naturalnie, ale wyjdzie w praniuKochana ja juz dawno po [emoji6] w 20 i 1 mały miał 351g
Teraz kolejna wizyta we wtorek(13.02) @ jasani proszę o wpisanie
Co do In vitro.... najbliższa rodzina wie i znajomi, ale jak wiadomo każda z tych osób ma swoją zaufana osobę i tak łańcuszek leci... Nie mówimy o tym głośno bo obawiam sie o przyszłość dziecka, jak dziewczyny pisały moze być rożnie a ja mieszkam w małej miejscowości to juz w ogóle przed oczami mam jakies piętnowanie [emoji58] w książeczce sam lekarz zaproponował,żeby nie pisać skoro nie chcemy tego w papierach ale zawsze na wizytach mowie jaka jest nasza historia, zreszta lekarze tez pytają bo daty ostatniej miesiączki nie mam wpisanej.
A co do porodu to lekarz sugeruje tylko SN i ja tak chce ale czy nie stchorze pod koniec to nie daje sobie ręki obciąć [emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Doris30:-)
Cześć dziewczyny po udanym transferze podczytuje teraz wasze forum. Jestem w 8 tc, teraz czekam do 27. 02 na wizytę u ginekologa bo z klinika się już pożegnała . Mam jeszcze 2 tyg tabletki i potem odstawiam. @hope322 @Pixie_Dixie jak zdrówko?
Pixie_Dixie
Cześć dziewczyny po udanym transferze podczytuje teraz wasze forum. Jestem w 8 tc, teraz czekam do 27. 02 na wizytę u ginekologa bo z klinika się już pożegnała . Mam jeszcze 2 tyg tabletki i potem odstawiam. @hope322 @Pixie_Dixie jak zdrówko?
Super witamy !!
U mnie spokojnie tylko plecy daja o sobie znac ale takie uroki ciazy [emoji12]
dasz radę z snKochana ja juz dawno po [emoji6] w 20 i 1 mały miał 351g
Teraz kolejna wizyta we wtorek(13.02) @ jasani proszę o wpisanie
Co do In vitro.... najbliższa rodzina wie i znajomi, ale jak wiadomo każda z tych osób ma swoją zaufana osobę i tak łańcuszek leci... Nie mówimy o tym głośno bo obawiam sie o przyszłość dziecka, jak dziewczyny pisały moze być rożnie a ja mieszkam w małej miejscowości to juz w ogóle przed oczami mam jakies piętnowanie [emoji58] w książeczce sam lekarz zaproponował,żeby nie pisać skoro nie chcemy tego w papierach ale zawsze na wizytach mowie jaka jest nasza historia, zreszta lekarze tez pytają bo daty ostatniej miesiączki nie mam wpisanej.
A co do porodu to lekarz sugeruje tylko SN i ja tak chce ale czy nie stchorze pod koniec to nie daje sobie ręki obciąć [emoji51]
No ja też takiego nie kupilabym. Tylko nie wiedziałam na początku, że trzeba też sprawdzać czy testy były przeprowadzane na bazie czy bez.1800 to koszt z bazą. Maxi Cosi z bazą u mnie w mieście kosztuje okolo 1300 czyli aż albo tylko 500 zł różnicy. Kiddy ma atesty ADAC. Na to patrzę przede wszystkim. Nie kupiłabym fotelika bez przeprowadzonych testów.
nieagatka
Zobacz załącznik 838684 Zobacz załącznik 838687 Zobacz załącznik 838686 Zobacz załącznik 838688
Moj fotelik ma taka mozliwosc i dlatego kupilam ten wozek.
Na pierwszym i drugim zdjeciu pokazany jest fotelik na plasko i siedzaco. Ja mam dokladnie ten ze zdjecia ponizej, szaro- granatowy i dokupilam do niego wieksza gondole. Jedyna wada tego fotelika, ze jest dosyc ciezki ale z auta mozna zapakowac zaraz na wozek i bedzie ok. Mam jeszcze dodatkowy leciutki maxi cosi tak na szybkie wypady do sklepu Zobaczymy jak to bedzie w praktyce.
Nawet nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje, ale faktycznie na dlugie podroze samochodem to fajne rozwiazanie. Tylko duze to to [emoji16]
I mam zla wiadomosc - maxi cosi jest leciutki jak jest pusty - ewentualnie z noworodkiem [emoji16] Moja wazy 9kg i nie jestem w stanie jej przeniesc w foteliku, a sily mam naprawde duzo [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest to cybex claud q. Z bazą kosztuje 1350 zł. W wersji plus z lepszą tapicerka 1450 zł. Chcieliśmy go kupić, ale sprzedawca uprzedzal, że baza jest w tym modelu problematyczna i nie zawsze idealnie pasuje do samochodu mimo że powinna. I tak było w naszym przypadku. Wg producenta powinna pasować do naszego auta, a jednak nie trzymała się stabilnie. Dlatego ten fotelik wypadł w testach lepiej na pasach niż na bazie.Co do fotelików jest jeszcze na lężąco cybex tylko nie pamietam modelu, koszt 800zł
Vinszka
Witam nową ciężarówkę! Spokojnej ciąży życzę.
reklama
Vinszka
@gosia2889 U mnie wyszedł ujemny. Czy Twój malec też już ma takie ruchy, że czasami pobolewa? Mój to wierzga ostatnio tak, że trzymam się za brzuch
Mało ma miejsca, oj mało... a może tak duży już?
Dziś chodzę okropnie zmęczona i śpiąca (zasnąć nie mogę).
A wczoraj nawet silne skurcze wystąpiły! Pierwszy raz takie miałam, ale szybko się skończyły
Dziś chodzę okropnie zmęczona i śpiąca (zasnąć nie mogę).
A wczoraj nawet silne skurcze wystąpiły! Pierwszy raz takie miałam, ale szybko się skończyły