reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@gosia2889 U mnie wyszedł ujemny. Czy Twój malec też już ma takie ruchy, że czasami pobolewa? Mój to wierzga ostatnio tak, że trzymam się za brzuch
emoji16.png
Mało ma miejsca, oj mało... a może tak duży już?
Dziś chodzę okropnie zmęczona i śpiąca (zasnąć nie mogę).
A wczoraj nawet silne skurcze wystąpiły! Pierwszy raz takie miałam, ale szybko się skończyły
emoji6.png

Ja dziś tez kiepski dzień, głowa boli i jak tylko przyjmę pozycje półleżąca to oczka sie zamykają [emoji12]
A wy to juz sie przygotowujecie na najpiękniejszy dzień [emoji6] ale fajnie, ja juz bym maj chciała [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
A ja czytałam, ze jak maluch w brUchu świruje to mu się nie podoba :p:D jak mu się podoba to ma być spokojny:)
jak przystawiam glsnik to w miejscu gdzie przystawilam zaraz widze ze się rusza to samo ze swiatlem z latarki. jak mu się cos nie podoba to potrafi tak kopnac ze podskoczę , np. jak leze na lewym boku ,tak bardziej na brzuchu.

oglądacie fakty na tvn? mowia o nowej metodzie in vitro, w Szwajcarii udało i się wyhodować komorke pobierając wycinek z jajnika, podobno skuteczność wtedy in vitro jest wieksza, niestety metoda jeszcze w trakcie badan , potrwa kilka lat

jak przystawiam glsnik to w miejscu gdzie przystawilam zaraz widze ze się rusza to samo ze swiatlem z latarki. jak mu się cos nie podoba to potrafi tak kopnac ze podskoczę , np. jak leze na lewym boku ,tak bardziej na brzuchu.
Mój ma tak jak np, chce go tzn ruchy nagrać komórką włączam dodatkowo latarkę jeszcze i chcę go nagrać jak mi daje ciosy to nic ;) wyłączę latarkę przestane nagrywać odłoże tel bierze się do ataku znowu ;) tak czasem daje mi równo że mówie sama do siebie ałaaa ;) moje dziecko ma od poczatku wybaną lewa stronę.

Mój ma tak jak np, chce go tzn ruchy nagrać komórką włączam dodatkowo latarkę jeszcze i chcę go nagrać jak mi daje ciosy to nic ;) wyłączę latarkę przestane nagrywać odłoże tel bierze się do ataku znowu ;) tak czasem daje mi równo że mówie sama do siebie ałaaa ;) moje dziecko ma od poczatku wybaną lewa stronę.
no wlasnie , czasami mam wrazenie jakb doskonale wiedziały ze ich obserwujemy i wtedy siedza cichutko, a tylko nakryje brzuch koludra albo przestane patrzec na brzuchvi znow kopniaki :) chyba będzie mi tego brakować po porodzie :)

reklama

Też tak mój się chował przed uwiecznianiem. Teraz jest tak duży, że już nie ma jak się schować. Dziś jest bardzo ruchliwy, a brzuch lata dosłownie w każdą stronę.
Latarki to ja nie używałam.

Do góry