reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
jak przystawiam glsnik to w miejscu gdzie przystawilam zaraz widze ze się rusza to samo ze swiatlem z latarki. jak mu się cos nie podoba to potrafi tak kopnac ze podskoczę , np. jak leze na lewym boku ,tak bardziej na brzuchu.
Fajnie czuć każdy ruch maluszka ;) ja to uwielbiam jak moja Zosia się kręci :)

Też tak mój się chował przed uwiecznianiem. Teraz jest tak duży, że już nie ma jak się schować. Dziś jest bardzo ruchliwy, a brzuch lata dosłownie w każdą stronę.
Latarki to ja nie używałam.
Mój ma ulubioną lewą stronę, ma takie dni że jezdzi mi po całym brzuchu jak leże na plecach, a jak stoję lub siedzę to czuje jak mi się wypina brzuch jedna strona płaska strona płaska :) mąż się śmieje;) pogłaszcze go to jedna strona twarda i nie wiem czy on mi się wypina i fajne takie uczucie jakby ci prasował mocno w środku np żelazkiem czasem aż za mocno ;) Mój ma czasem dzień lenia do południa ale czasem ale ogólnie to dziecko ruchliwe ;) już się doczekać nie mogę ;)

no wlasnie , czasami mam wrazenie jakb doskonale wiedziały ze ich obserwujemy i wtedy siedza cichutko, a tylko nakryje brzuch koludra albo przestane patrzec na brzuchvi znow kopniaki :) chyba będzie mi tego brakować po porodzie :)
Moja malutka tak ma gdy mąż przykłada rękę :D Czasami szaleje tak, że aż przez ubranie widać jak brzuszek skacze :D Gdy dotykam brzucha dalej to samo, a jak dotknie mąż przestaje szaleć :D Chyba wstydzi się taty :p

Dziewczyny, dziś chyba nie było kalendarza, ale pamiętam, że @kropka129 chyba miała na dziś termin porodu.

Ktoś? Coś? ... wie? :p

Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum

Kochane tak tak jestesmy już po. Leon urodził się zaskakując nas 02.02. zaraz po polnocy. Miałam mieć planowe cc 05.02 nasz synek miał swój plan-odeszły mi wody. Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie . Ściskamy Cioteczki z forum
Gratuluję! Nie się zdrowo chowa! Czekamy na zdjęcie :)

reklama
Do góry