meg86
Fanka BB :)
@Peugeotka36 co u ciebie?
Ostatnio się nie odzywasz.
Ostatnio się nie odzywasz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też miałam wszystkie 3 pobrania z żyły i nikt się nie upewnial czy mogę pić glukoze. Nawet nie wiedziałam że coś takiego się praktykuje.Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.
Moja ma 2 miesiące i nosi 62/68Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
Zgadzam sięMoja ma 2 miesiące i nosi 62/68
Jak się urodziła nosila 45.
W niektóre 50 też wejdzie ....
Te rozmiary to jest jakiś kosmos ....
Moja ma 2 miesiące i nosi 62/68
Jak się urodziła nosila 45.
W niektóre 50 też wejdzie ....
Te rozmiary to jest jakiś kosmos ....
Ja mam 159 mój mąż ponad 180 cm u mnie ginek powiedział ze da mi skierowanie na cc i że będzię u mnie CC bo to ciąża "wyczekiwana i wychuchana"cytuje słowa,dziś mam wizytę zobaczymy jak synek przybrał u mnie będzie malusi podejrzewam bo mam cukrzycę ciążowa i dużo nie przybrałam w ciąży około 10kg a dodatkowo doszła mi anemia;/ Moj ułożony jest głowka w dół już bo w sob trafiłam do szpitala i już położenie głowkowe i w poniedziełek też i jak wyszłam w pon to ważył 1915gram .Ale wiadomo może zmienić jeszcze pozycje ze 100 razy Ważne by nasze kruszynki były zdroweMoja jest malutka ale ponoć w normie. Ja też jestem malutka mam 155cm wzrostu więc liczę że po mnie będzie maluszkiem ja termin na 5 kwietnia ale jak cc to napewno tydz wcześniej będzie więc może trafimy mniej więcej ten sam czas
Gosia a co Ty tam nosisz pod serduchem bo w kalendarzu mam znak zapytania?@jasani dopisz nas proszę do kalendarza wizyta u gin 21 luty
@Vinszka co u Ciebie ? Jak się czujesz ?
Mieliśmy wczoraj wizytę , mały ma 2950 g , ułożony główkowo , szyjka macicy skrócona ... jak to pan doktor powiedział „ za tydzień proszę zrobić KTG , a za dwa tyg zapraszam na wizytę choć raczej będzie już Pani po wszystkim” ... i oby tak było