reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gram :) wszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie

Piękna waga. A cc zasmucona czy wolisz?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

u mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tam :)
U mnie nie było z palca od razu z żyły.Pierwsze słyszę żeby pobierali z palca przed obciążeniem OGTT może w niektórych labolatoriach tak robią ale nie u mnie ;)

Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
Moj synek w 4miesiacu nosil juz 74, wiec to tak jak piszesz sprawa indywidualna ale srednio to chyba tak od 5,6 do nawet 12 miesiecy.

Ja po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gram :) wszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie
Jaka juz duza :) Pieknie rosnie :) Do porodu jeszcze moze pozycje zmienic. Trzymam kciuki ✊

To mój synek ważył w 30t4 1725 gram ;) U nas jest tylko różnica tydzień w porodach ja jestem pierwsza ty zaraz po mnie ;)
Moja jest malutka ale ponoć w normie. Ja też jestem malutka mam 155cm wzrostu więc liczę że po mnie będzie maluszkiem :) ja termin na 5 kwietnia ale jak cc to napewno tydz wcześniej będzie więc może trafimy mniej więcej ten sam czas :)

reklama
Do góry