reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gram wszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie
Piękna waga. A cc zasmucona czy wolisz?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
meg86
Bardziej boję się sn ale będzie co będzie chyba wolałabym cc dla bezpieczeństwa małejPiękna waga. A cc zasmucona czy wolisz?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie nie było z palca od razu z żyły.Pierwsze słyszę żeby pobierali z palca przed obciążeniem OGTT może w niektórych labolatoriach tak robią ale nie u mnieu mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tam
To mój synek ważył w 30t4 1725 gram U nas jest tylko różnica tydzień w porodach ja jestem pierwsza ty zaraz po mnieBardziej boję się sn ale będzie co będzie chyba wolałabym cc dla bezpieczeństwa małej
hope322
Moj synek w 4miesiacu nosil juz 74, wiec to tak jak piszesz sprawa indywidualna ale srednio to chyba tak od 5,6 do nawet 12 miesiecy.Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
hope322
Jaka juz duza Pieknie rosnie Do porodu jeszcze moze pozycje zmienic. Trzymam kciukiJa po wizycie. Dziś 31+6 mała waży 1750 gram wszystko wygląda ok tylko znowu wód płodowych mniej. Mała ułożona miednicowo więc póki co szykuje się cc
Cieszę się że malutka rośnie
jasani
Wow, no to szybko zacząłMoj synek w 4miesiacu nosil juz 74, wiec to tak jak piszesz sprawa indywidualna ale srednio to chyba tak od 5,6 do nawet 12 miesiecy.
meg86
Moja jest malutka ale ponoć w normie. Ja też jestem malutka mam 155cm wzrostu więc liczę że po mnie będzie maluszkiem ja termin na 5 kwietnia ale jak cc to napewno tydz wcześniej będzie więc może trafimy mniej więcej ten sam czasTo mój synek ważył w 30t4 1725 gram U nas jest tylko różnica tydzień w porodach ja jestem pierwsza ty zaraz po mnie
reklama
meg86
Dziękuję. Ważne żeby zdrowa była a czy cc czy sn to dla mnie drugorzedna sprawa.Jaka juz duza Pieknie rosnie Do porodu jeszcze moze pozycje zmienic. Trzymam kciuki