reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Coś rzadko do nas zaglądasz :hmm:

My wizytę mamy dopiero w następnym tygodniu, więc nie wiem ile nasz maluch ma i co tam się zmieniło. Dziś skończyłam 37 tc i właściwie mogę rodzić w każdej chwili, choć jeszcze tego nie widzę. Chyba wytrwam do terminu :p

Mnie też przy zapisie na 14 lutego, ginek stwierdził, że może się nie zobaczymy, bo to już gorący czas będzie :D Pewnie każdy daje taką nadzieję na szybsze powitanie naszych pociech.

A ja sama czuję się zmęczona, śpiąca i ciężka haha
Ale ten czas leci.. Ty już możesz rodzić. Ja pamiętam jak czekałaś na wynik bety... ehhh ale masz fajnie! Czyli wszystko już gotowe? To Ty się próbuj jeszcze wysypiać :-))

reklama
Ale ten czas leci.. Ty już możesz rodzić. Ja pamiętam jak czekałaś na wynik bety... ehhh ale masz fajnie! Czyli wszystko już gotowe? To Ty się próbuj jeszcze wysypiać :-))

Też to pamiętam :) Ty wiesz ile ja śpię? Jestem niczym śpiąca królewna ostatnio. Nawet teraz bym się położyła, ale tak cały ostatni miesiąc bym przespała z pobudkami na jedzenie.
Wszyściusieńko gotowe i czeka.

Dziewczyny a jak sobie radzicie z depilacja intymna? Ja już nic nie widzę zza brzuszka i teraz nie jest to takie proste :D

Z goleniem, to jest teraz tylko płacz i lament. :D

Ostatnia edycja:
Skurcze, ogólnie w ciągu dnia mam tak 5 - 6 raz dziennie skurcze i nie trwały długo a w sobotę miałam też normlane tak jak zawsze ból do zniesienia takie okresowe to jak zaczeło mnie boleć po 21 to trzymało pare min, odpuszczało i znowu że aż łzy w oczach, i pojechałam na IP i zostawili mnie z powodu zagrazającego porodu przedwczesnego jeszcze taki bóle silne miałam w niedziele w szpitalu tam na KTG wyszły miny lekkie, w badaniu gin szyjka zamknięta i w badaniu USG niby też ok, ogólnie dziś mam wizytę swoją u lekarza prowadzącego więc zobaczymy,torbę spakowaną mam nie chciała bym żeby było to szybko niech posiedzi jeszcze :)

Tak, tak, niech siedzi jeszcze grzecznie. Relaks na maxa i myśl jak rodzisz najwcześniej za miesiąc :happy2:

reklama
Dziewczyny a jak sobie radzicie z depilacja intymna? Ja już nic nie widzę zza brzuszka i teraz nie jest to takie proste :D

Już dawno sobie nie radzę i nawet nie próbuję :-) :) strach zrobić sobie krzywdę :unsure:

Dziewczyny, bolało/boli komuś spojenie łonowe w trzecim trzymestrze?

Do góry