reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.
Ja też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższony

Macie jakieś lezaczki bujaczki do polecenia (oprocz babybjorn) z zabawkami? Byłam zdecydowana na ten a się okazuje ze przyjaciółka ma i pałąk jest tak daleko ze dziecko do zabawek nie siega[emoji53]
1518007032-46bc5d762e0c3940-aaaaaa.png

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższony
u mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tam :)

reklama
Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.

Moja ma 10 miesiecy i od poltora miesiaca nosi 74 i pewnie troche to potrwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry