reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale ja tak miałam zawsze. Nieważne w którym labie. Nie wydawało mi się to dziwne, tylko prawidłowe.
Ja też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższony

Macie jakieś lezaczki bujaczki do polecenia (oprocz babybjorn) z zabawkami? Byłam zdecydowana na ten a się okazuje ze przyjaciółka ma i pałąk jest tak daleko ze dziecko do zabawek nie siega[emoji53]
1518007032-46bc5d762e0c3940-aaaaaa.png

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja też miałam pobraną najpierw krew z żyły,pozniej wypicie glukozy, i po 1h pobranie znowu z żyły, i po 2h też z żyły, a glukometrem to sprawdzam sobie cukier na czczo i po posiłkach bo wyszedł mi cukier na czczo podwyższony
u mnie tez najpierw zbadala mi z palca czy cukier na czczo mam ok i czy może mi glukozę pdac , potem z zyly na czczo, po godzinie i po 2. Pielegniarka powiedziała ze dla bezpieczeństwa czy może mi podac glukozę bo to spore obciążenie dla organizmu i nie chciałaby zebym im fiknela tam :)

reklama
Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.

Moja ma 10 miesiecy i od poltora miesiaca nosi 74 i pewnie troche to potrwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry