reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
wszystkie są z żyły, pomiar glukometrem robi laborantka, żeby sprawdzić poziom cukru czy nie jest za wysoki i czy możesz wypić glukozę, gdyby był za wysoki nie można obciążać organizmu glukozą.
Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.

Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
Mój ma 14mc i nosi 80 oraz 86. 74 nosił od 8mc. Ale też zależy od firmy.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem, że te wypisane na kartce to te, które teraz obowiązują? A te u góry to te stare? Jeżeli tak, to moje wyniki są w normie... hmmm

Jest podpisane biala czcionka, na kartce stare a na gorze wypisane nowe [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.
To zwróć uwagę bo to malo bezpieczne...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry