reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
wszystkie są z żyły, pomiar glukometrem robi laborantka, żeby sprawdzić poziom cukru czy nie jest za wysoki i czy możesz wypić glukozę, gdyby był za wysoki nie można obciążać organizmu glukozą.
Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.

Wczoraj dowiedziałam się, że moja teściowa wpadła w szał zakupowy i kupuje ciuszki na rozmiar 74-80. W jakim mniej wiecej wieku dziecko nosi taki rozmiar? Wiem, że to też indywidualna sprawa, ale chodzi mi tak na oko.
Mój ma 14mc i nosi 80 oraz 86. 74 nosił od 8mc. Ale też zależy od firmy.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem, że te wypisane na kartce to te, które teraz obowiązują? A te u góry to te stare? Jeżeli tak, to moje wyniki są w normie... hmmm

Jest podpisane biala czcionka, na kartce stare a na gorze wypisane nowe [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nigdy tak nie miałam. Od razu pobierają mi z żyły i każą pić później glukozę. Krzywą robiłam już kilka razy i za każdym było tak samo. Poza tym u @Agnieś191 pierwszy był z palca A nie z żyły, wiec też inaczej.
To zwróć uwagę bo to malo bezpieczne...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Do góry