reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Myslalam, ze testowalas i polecasz :p
A kiedy pierwszy raz poczulas ruchy? Mi sie wydawalo, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwszy raz malutka ale to chyba niemozliwe tak wczesnie (16+4). Poprzednio poczulam dopiero ok 23-24tc ale to przez lozysko. Juz nie moge sie doczekac takich wyraznych ruchow i kopniaczkow :)
Ja w 17 tc ;) teraz już są wyraźne :)

reklama
Myslalam, ze testowalas i polecasz :p
A kiedy pierwszy raz poczulas ruchy? Mi sie wydawalo, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwszy raz malutka ale to chyba niemozliwe tak wczesnie (16+4). Poprzednio poczulam dopiero ok 23-24tc ale to przez lozysko. Juz nie moge sie doczekac takich wyraznych ruchow i kopniaczkow :)
a ja przedwczoraj leżąc po kąpieli poczułam pierwszy ruchy mojego dziudziusia :-) było to takie delikatne muśniecie..ale bardzo przyjemne :-) dziś też poczułam takie uwieranie jakby po lewej stronie jestem taka szczęśliwa.szkoda tylko ze mężulek narazie nie może tego poczuć.

a ja przedwczoraj leżąc po kąpieli poczułam pierwszy ruchy mojego dziudziusia :-) było to takie delikatne muśniecie..ale bardzo przyjemne :-) dziś też poczułam takie uwieranie jakby po lewej stronie jestem taka szczęśliwa.szkoda tylko ze mężulek narazie nie może tego poczuć.
Mi sie wydaje, ze u mnie to tez juz mala daje znac o sobie :) narazie jeszcze zbyt delikatnie, zebym byla prwna ale mysle, ze lada dzien poczuje wyraznie :)
Możliwe [emoji6] ja tak poczułam pierwsZe ruchy. Nie były to codzienne kopniaki ale tak sie zaczęło [emoji6] a to Twoja 2 ciąża wiec tym bardziej wcEsniej możesz czuć .

Właśnie miałam pisać [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Myslalam, ze testowalas i polecasz [emoji14]
Ja przy pierwszej ciąży już czułam w 16tc ruchy wiec u ciebie tym bardziej [emoji4].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No tak 2 :D:D
Kocham bliźniaki zawsze zawsze chciałam mieć :DAle już się rozmysliłam:laugh2::laugh2::laugh2:
Masz 2 cycki ? To wykarmiesz . Nie wiem czy pamiętasz pisanke ? Też ma 2 dziewczynki skończyły już rok i chwilę temu przestała je karmić ( laktator 15 h na dobę ;))2.5 litra mleka na dzień :D dasz radę
Oj nie pamiętam,nie zdążyłam chyba poznać :-)) no to budzisz we mnie nadzieję :-))

reklama
Do góry