reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 orientujesz się gdzie można dostać takie uchwyty na torbę pasujące do Cybex Priam? A może wie jakaś inna dziewczyna? Niedawno kupiłam nową O bag, jeszcze ani razu jej nie używałam i pomyślałam, że wykorzystam ją jako torbę do wózka. Tylko będę potrzebowała takich właśnie uchwytów. Przeglądając akcesoria do Cybexa nie trafiłam na coś takiego.
Zobacz załącznik 837794 Zobacz załącznik 837795

W LaMillou są :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ropuszka666 orientujesz się gdzie można dostać takie uchwyty na torbę pasujące do Cybex Priam? A może wie jakaś inna dziewczyna? Niedawno kupiłam nową O bag, jeszcze ani razu jej nie używałam i pomyślałam, że wykorzystam ją jako torbę do wózka. Tylko będę potrzebowała takich właśnie uchwytów. Przeglądając akcesoria do Cybexa nie trafiłam na coś takiego.
Zobacz załącznik 837794 Zobacz załącznik 837795

Myslalam, ze testowalas i polecasz :p
A kiedy pierwszy raz poczulas ruchy? Mi sie wydawalo, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwszy raz malutka ale to chyba niemozliwe tak wczesnie (16+4). Poprzednio poczulam dopiero ok 23-24tc ale to przez lozysko. Juz nie moge sie doczekac takich wyraznych ruchow i kopniaczkow :)

Możliwe [emoji6] ja tak poczułam pierwsZe ruchy. Nie były to codzienne kopniaki ale tak sie zaczęło [emoji6] a to Twoja 2 ciąża wiec tym bardziej wcEsniej możesz czuć .

Właśnie miałam pisać [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny, wyszły Wam kiedyś bakterie w moczu? Pierwszy raz je mam (powyżej normy) i zaczynam się martwić. Czekam na info od dr, ale może któraś z Was miala z tym jakieś doświadczenia...

Dziewczyny, wyszły Wam kiedyś bakterie w moczu? Pierwszy raz je mam (powyżej normy) i zaczynam się martwić. Czekam na info od dr, ale może któraś z Was miala z tym jakieś doświadczenia...
Na początek powtórz badanie jeszcze raz, najlepiej z posiewem. Dokładnie umyj ręce i okolice intymne i pobieraj tylko ze środkowego strumienia. U mnie już dwa razy przy drugiej próbie wychodziło bez bakterii albo nieliczne a w posiewie nigdy nic nie znaleźli.

Mi raz wyszły nieliczne i nic z tym nie robiliśmy.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wyszy mi kiedys e coli i lekarz dal mi antybiotyk (penicyline). Probka byla z pierszego strumienia. Na drugi dzien powotorzylam badanie i pobralam probke juz prawidlowo ze srodkowego strumienia i wszytsko bylo ok. Antybiotyku nie zdazylam wziac. Powtorz badanie dla pewnosci.

reklama
Mi wyszły. Na drugi dzień powtórzyłam badanie i już nie było. Dodatkowo na wszelki wypadek zrobiłam posiew i nic nie wyszło. Proponuje jeszcze raz oddać mocz do badania ogólnego. Mama ginekolog dokładnie opisała jak poprawnie pobrać mocz do badania. Poczytaj sobie.
Dziękuję! To będzie super :)

Do góry