reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 orientujesz się gdzie można dostać takie uchwyty na torbę pasujące do Cybex Priam? A może wie jakaś inna dziewczyna? Niedawno kupiłam nową O bag, jeszcze ani razu jej nie używałam i pomyślałam, że wykorzystam ją jako torbę do wózka. Tylko będę potrzebowała takich właśnie uchwytów. Przeglądając akcesoria do Cybexa nie trafiłam na coś takiego.
Zobacz załącznik 837794 Zobacz załącznik 837795

W LaMillou są :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ropuszka666 orientujesz się gdzie można dostać takie uchwyty na torbę pasujące do Cybex Priam? A może wie jakaś inna dziewczyna? Niedawno kupiłam nową O bag, jeszcze ani razu jej nie używałam i pomyślałam, że wykorzystam ją jako torbę do wózka. Tylko będę potrzebowała takich właśnie uchwytów. Przeglądając akcesoria do Cybexa nie trafiłam na coś takiego.
Zobacz załącznik 837794 Zobacz załącznik 837795

Myslalam, ze testowalas i polecasz :p
A kiedy pierwszy raz poczulas ruchy? Mi sie wydawalo, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwszy raz malutka ale to chyba niemozliwe tak wczesnie (16+4). Poprzednio poczulam dopiero ok 23-24tc ale to przez lozysko. Juz nie moge sie doczekac takich wyraznych ruchow i kopniaczkow :)

Możliwe [emoji6] ja tak poczułam pierwsZe ruchy. Nie były to codzienne kopniaki ale tak sie zaczęło [emoji6] a to Twoja 2 ciąża wiec tym bardziej wcEsniej możesz czuć .

Właśnie miałam pisać [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny, wyszły Wam kiedyś bakterie w moczu? Pierwszy raz je mam (powyżej normy) i zaczynam się martwić. Czekam na info od dr, ale może któraś z Was miala z tym jakieś doświadczenia...

Dziewczyny, wyszły Wam kiedyś bakterie w moczu? Pierwszy raz je mam (powyżej normy) i zaczynam się martwić. Czekam na info od dr, ale może któraś z Was miala z tym jakieś doświadczenia...
Na początek powtórz badanie jeszcze raz, najlepiej z posiewem. Dokładnie umyj ręce i okolice intymne i pobieraj tylko ze środkowego strumienia. U mnie już dwa razy przy drugiej próbie wychodziło bez bakterii albo nieliczne a w posiewie nigdy nic nie znaleźli.

Mi raz wyszły nieliczne i nic z tym nie robiliśmy.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wyszy mi kiedys e coli i lekarz dal mi antybiotyk (penicyline). Probka byla z pierszego strumienia. Na drugi dzien powotorzylam badanie i pobralam probke juz prawidlowo ze srodkowego strumienia i wszytsko bylo ok. Antybiotyku nie zdazylam wziac. Powtorz badanie dla pewnosci.

reklama
Mi wyszły. Na drugi dzień powtórzyłam badanie i już nie było. Dodatkowo na wszelki wypadek zrobiłam posiew i nic nie wyszło. Proponuje jeszcze raz oddać mocz do badania ogólnego. Mama ginekolog dokładnie opisała jak poprawnie pobrać mocz do badania. Poczytaj sobie.
Dziękuję! To będzie super :)

Do góry