reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Ropuszka666 orientujesz się gdzie można dostać takie uchwyty na torbę pasujące do Cybex Priam? A może wie jakaś inna dziewczyna? Niedawno kupiłam nową O bag, jeszcze ani razu jej nie używałam i pomyślałam, że wykorzystam ją jako torbę do wózka. Tylko będę potrzebowała takich właśnie uchwytów. Przeglądając akcesoria do Cybexa nie trafiłam na coś takiego.
Screenshot_2018-02-02-17-12-57.png Screenshot_2018-02-02-17-11-36.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-02-17-12-57.png
    Screenshot_2018-02-02-17-12-57.png
    253,3 KB · Wyświetleń: 122
  • Screenshot_2018-02-02-17-11-36.png
    Screenshot_2018-02-02-17-11-36.png
    276,3 KB · Wyświetleń: 124
Nie wiem, moja Zosia tak się kręci, ze nie potrzebuje ;)
Myslalam, ze testowalas i polecasz :p
A kiedy pierwszy raz poczulas ruchy? Mi sie wydawalo, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwszy raz malutka ale to chyba niemozliwe tak wczesnie (16+4). Poprzednio poczulam dopiero ok 23-24tc ale to przez lozysko. Juz nie moge sie doczekac takich wyraznych ruchow i kopniaczkow :)

No fajny, bo nie musiałabym kupować torby do wózka :D tylko muszę coś takiego znaleźć.
Bobisia może znasz kogoś kto zajmuje się wyrobami skórzanym, takie paski łatwo by było zrobić ze skóry na wymiar i dużo pracy przy tym by nie było[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Bobisia może znasz kogoś kto zajmuje się wyrobami skórzanym, takie paski łatwo by było zrobić ze skóry na wymiar i dużo pracy przy tym by nie było[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie znam :( Najwyżej zapytam jeszcze jutro w sklepie, może mają coś takiego.

reklama
Do góry