reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super, że wszystko ok. Jaka duża dziewczynka :)

No właśnie dla mnie to jest faworyt. Bardzo lekki cały na amortyzatorach, gondola z bambusa wentylowana. Bardzo lekki i zwrotny. Świetny materiał, prosty w składaniu i rozkładaniu.
Ja już się może nie "wtajemniczam" w kolejny wózek :p Miałam 2 do wyboru, z czego na chwilę obecną wyeliminowałam joolza i został jeden - cybex. A że okazało się, że są dwie wersje siedziska to dzisiaj od tego aż rozbolała mnie głowa :p Nie wspomnę już o tym, że pół nocy myślałam o tych wózkach i mojemu mężowi spać nie dałam, bo co chwile dzieliłam się swoimi przemyśleniami :p Najwyraźniej w tym sklepie nagadali mi głupot (chodzi o siedzisko). Dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyscie!

Ja już się może nie "wtajemniczam" w kolejny wózek :p Miałam 2 do wyboru, z czego na chwilę obecną wyeliminowałam joolza i został jeden - cybex. A że okazało się, że są dwie wersje siedziska to dzisiaj od tego aż rozbolała mnie głowa :p Nie wspomnę już o tym, że pół nocy myślałam o tych wózkach i mojemu mężowi spać nie dałam, bo co chwile dzieliłam się swoimi przemyśleniami :p Najwyraźniej w tym sklepie nagadali mi głupot (chodzi o siedzisko). Dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyscie!

Wiesz Ty cały czas mowilas o kubełkowym a w sklepie tylko utwierdzili Cię w tym.
Ja osobiście wole jak sie rozkłada to juz chyba bardzo indywidualne podejscie chociaż kiedyś cos czytałam ,ze na kręgosłup te kubełkowe są słabsze ale dzieci w takich jeżdżą i nie widzę,żeby krzywda im sie działa [emoji6]
Moze odpocznij od tego tematu i pamiętaj nie ma wózków idealnych [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super. Ciekawe ile moja JuZ waży. Ja wizytę mam za tydzień w środę i to będzie 32 tydzień

Sara wsunęła prawie 130 ml mleczka odciagnietego i spała cały czas . Ja w sumie się przekonałam ze mimo ze w domu robię wszystko i czuje się ok to jak podniosłam wózek żeby wjechać lub zjechać z krawężnika to czułam ból na ranie z lewej strony . Niby dwa tygodnie już minęły ale jednak to wszystko jeszcze musi swoje odczekać . No i nie wyglądam tak jak Ty dwa tygodnie po [emoji14][emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu ja nie wiem jak ona wygląda 2 tyg po ? W ciąży wyglądała jak ja bez ciąży hi i co już jest szczupluteńka?
To ja swojej żądło daję 150 .... Bo mówię że będzie gruba i żołądek jej się rozciąganie ....
A Twoja juz tyle dostaje :szok:

A do mnie nie przemawia ani Cybex ani Joolz. Wizualnie to nie moja bajka. Poza tym nie lubię wózków, gdzie przednie koła są takie malutkie. Amortyzatory maja tylko przy kołach a nie na ramie. Gondola jak dla mnie wygląda jak wanienka. Ja jestem zdecydowana na Bebetto.

A do mnie nie przemawia ani Cybex ani Joolz. Wizualnie to nie moja bajka. Poza tym nie lubię wózków, gdzie przednie koła są takie malutkie. Amortyzatory maja tylko przy kołach a nie na ramie. Gondola jak dla mnie wygląda jak wanienka. Ja jestem zdecydowana na Bebetto.
Każdemu podoba się coś innego :) Wg mnie Bebetto może być, ale mojemu mężowi nie bardzo się podoba - powiedział, że budka wygląda jak pampers... On to zawsze jak coś powie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :p To akurat było śmieszne, chociaż ja nie mam takich skojarzeń. Dla mnie od wyglądu ważniejsza jest jakość użytych materiałów, funkcjonalność. Wiadomo wygląd też ważny, każdy ma inny gust i tak jednym gondola przypomina wanienke, a innym pampersa :p

reklama
Do góry