reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A zastanawiałaś się na silver corssem?
Tego raczej nie biorę pod uwagę. A Ty? :)
Dalas mi do myslenia z tym dominikiem gdyby jednak psikus byl i dziewczynka okazala sie chlopcem..
Ja do szpitala biore neutralne kolory co by z dziecka wariata nie robic od malego
emoji23.png
jak bedzie chlopak to w roze i falbanki bede go w domu ubierac
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Może tak nie będzie :D Jakby co pewnie tatuś zdąży przywieźć inny zestaw ubranek :D Tylko ciuszki jak ciuszki, a jak ktoś kupi np. różowy wózek, a tu jednak chłopak :D Niebieski wózek dla dziewczynki przejdzie, ale różowy dla chłopaka... niekoniecznie :D

Znalazłam taką zabawkę do wózka
Screenshot_2018-02-01-19-36-26.png
Wg mnie śliczna, ale ze względu na te koraliki nie wiem czy odpowiednia dla takiego maleństwa.

Załączniki

• Screenshot_2018-02-01-19-36-26.png
    Screenshot_2018-02-01-19-36-26.png
    83,4 KB · Wyświetleń: 86
Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super i jaka juz duza[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Super i jak po spacerku? [emoji4] podobało się? [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Sara wsunęła prawie 130 ml mleczka odciagnietego i spała cały czas . Ja w sumie się przekonałam ze mimo ze w domu robię wszystko i czuje się ok to jak podniosłam wózek żeby wjechać lub zjechać z krawężnika to czułam ból na ranie z lewej strony . Niby dwa tygodnie już minęły ale jednak to wszystko jeszcze musi swoje odczekać . No i nie wyglądam tak jak Ty dwa tygodnie po [emoji14][emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Ale juz duza :) Niech dalej rosnie zdrowo :) gratulacje :)

Tego raczej nie biorę pod uwagę. A Ty? :)

Może tak nie będzie :D Jakby co pewnie tatuś zdąży przywieźć inny zestaw ubranek :D Tylko ciuszki jak ciuszki, a jak ktoś kupi np. różowy wózek, a tu jednak chłopak :D Niebieski wózek dla dziewczynki przejdzie, ale różowy dla chłopaka... niekoniecznie :D
No właśnie dla mnie to jest faworyt. Bardzo lekki cały na amortyzatorach, gondola z bambusa wentylowana. Bardzo lekki i zwrotny. Świetny materiał, prosty w składaniu i rozkładaniu.

reklama
Sara wsunęła prawie 130 ml mleczka odciagnietego i spała cały czas . Ja w sumie się przekonałam ze mimo ze w domu robię wszystko i czuje się ok to jak podniosłam wózek żeby wjechać lub zjechać z krawężnika to czułam ból na ranie z lewej strony . Niby dwa tygodnie już minęły ale jednak to wszystko jeszcze musi swoje odczekać . No i nie wyglądam tak jak Ty dwa tygodnie po [emoji14][emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi czy używasz tych plastrów na ranę żeby nie było blizny?

Do góry