reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam do oddania gdyby któraś chciała [emoji6]
1517518315-ca6048f3092c600d-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
A czemu ja nie wiem jak ona wygląda 2 tyg po ? W ciąży wyglądała jak ja bez ciąży hi i co już jest szczupluteńka?
To ja swojej żądło daję 150 .... Bo mówię że będzie gruba i żołądek jej się rozciąganie ....
A Twoja juz tyle dostaje :szok:
Hehe to zdj z dwa tyg po cc specjalnie dla Ciebie odszukałam w tel[emoji6]
1517519151-222dac718457eb5f-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

On jest fajny bo taki rozciagliwy i mimo że mamy rozmiar 50 to jest jeszcze dobry a inne już nosi 62 :)
1517519191-f84ab867ecd04619-aaaaaa.jpeg
1517519203-dc432a2dba171664-aaaaaa.jpeg
moi uwielbiają popołudniowe drzemki na brzuszku.
A strój masz rację super się ciągnie. Oliwka i Filip noszą już 62 a to mają na 56 ale powiem Ci ze tak mi się te stroje spodobały że na 68 też kupiłam [emoji23] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A do mnie nie przemawia ani Cybex ani Joolz. Wizualnie to nie moja bajka. Poza tym nie lubię wózków, gdzie przednie koła są takie malutkie. Amortyzatory maja tylko przy kołach a nie na ramie. Gondola jak dla mnie wygląda jak wanienka. Ja jestem zdecydowana na Bebetto.
Do mnie tez oba nie przemawiaja... ale kazdy ma inny gust wiec trzeba patrzec na siebie

Od kiedy dzieci moga na brzuszku lezec?
Adunia Twoi tak na nozkach jeszcze podwinietych a na prosto tez na brzuszkach leza?

A na boku dzieci od kiedy sie uklada?

reklama
Do góry