reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie pewnie tez to podobnie wyglada, ja sie nie zdecydowalam, bo w razie co mialam pomoc. Poradzisz sobie napewno :) Po kilku dniach to juz pieluchy tasmowo bedziesz przewijac :p Poczatki sa we wszystkim trudne.
A powiedz mi Ty balsamy na rozstepy kupujesz w PL? Bo ja mam zapas Palmersa z PL ale jakis gorzej nawilza niz ostatnio i planowalam cos tu kupic. Znalazlam tylko jeden krem z Matasa i to kiepski, bo testowalam na sobie.
W matasie kupuje jeszcze olejek z migdalow.
Balsamy mam dwa kupione w Polsce. Jeden właśnie też Palmersa a drugi z Bielendy. Tutaj nawet nie rozglądałam się za żadnym. Dostałam tylko kiedyś próbkę olejku w aptece(Jojoba maveolie), ale nie stosowałam tego bo stracił ważność.

reklama
1516530290-c68b7718c84af3e2-aaaaaa.jpeg
1516530299-27811a0a996464e9-aaaaaa.jpeg
1516530302-111d860dcb7502a0-aaaaaa.jpeg
gotowi na pierwszy dzień babci i dziadka [emoji7] [emoji253]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne maleństwa [emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A my niestety w szpitalu od niedzieli zapalenie oskrzeli i antybiotyk [emoji21], a w szpitalu panuje rotawirus [emoji20]starszy w domu to samo antybiotyk i oskrzela [emoji26]
A tu mój bidulek
1516706920-ca104a2bfcb01fde-aaaaaa.jpeg

Trzymajcie kciuki , by mały nie złapał tego diabelstwa

A my niestety w szpitalu od niedzieli zapalenie oskrzeli i antybiotyk [emoji21], a w szpitalu panuje rotawirus [emoji20]starszy w domu to samo antybiotyk i oskrzela [emoji26]
A tu mój bidulek

Biedactwo. Duzo zdrowka dla maluszkow :*

Balsamy mam dwa kupione w Polsce. Jeden właśnie też Palmersa a drugi z Bielendy. Tutaj nawet nie rozglądałam się za żadnym. Dostałam tylko kiedyś próbkę olejku w aptece(Jojoba maveolie), ale nie stosowałam tego bo stracił ważność.
Na mnie olejki kiepsko dzialaja i nie nawilzaja mi dobrze skory, musze je mieszac z balsamami.

A tu mój bidulek

O rety, Dużo zdrowia dla Was wszystkich! Trzymajcie się dzielnie!

reklama
A tu mój bidulek

Biedula ....
Zdrówka i szybkiego powrotu do domu

Do góry