reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Po wizycie ciocie [emoji6] wszystko dobrze, Mały ma juz 430 g [emoji33] i dalej lubi pokazywać [emoji4]
A mamusia dzisiaj na kolacje marchewka bo w 3 tyg 2 kg na plus....
1516731576-5c98efa2c9663c37-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Przystojniak rośnie:)

reklama
Dziewczyny jak radzicie sobie ze swędzącym brzuchem [emoji87]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W zasadzie nie mam tego problemu, ja używam oliwke na mokrą skórę wycieram lekko ręcznikiem się i skóra robi się bardziej nawilżona a nie tłusta potem nakładam palmersa balsam.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No moze faktycznie dzidzia sie tak układa ,ze nie widać. Chociaż na wizytach mój tak fika,ze z każdej strony go oglądali... albo lekarz jakis taki... chociaż ja sama na usg potrafię stwierdzić co gdzie jest [emoji6]

To moze od zastrzyków? Jakieś uczulenia czy cos.. najlepiej skonsultuj z lekarzem

No wlasnie ostatnio bufet caly na gorze i dziecko ruchliwe to chyba by ten siusiak mignal?

Dziewczyny jak radzicie sobie ze swędzącym brzuchem [emoji87]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może być po zastrzykach. Ja tak miałam gdy bralam fraxiparine i prolutex.
Pixie i u Ciebie widac jak na tacy ze chlopak to ja nie wiem jak ten moj lekarz przez pol godziny nie widzac siusiaka ani razu mowil ze chyba chlopak!
Zakupy ubrankowe wstrzymalam bo juz nie wiem komu wierzyc..
A który u Ciebie tydzień? U mnie na usg genetycznym lekarz powiedział, że dziewczynka do potwierdzenia. Na połówkowym nawet pokazał nam wargi sromowe :D czyli dziewczynka na 100 % ;) Nie wiem, może zależy to od kompetencji lekarza lub sprzętu? Teściowa opowiadała mężowi niedawno, że w jej pracy jest dziewczyna, prawie ten sam termin porodu co u mnie i jej lekarz mówi, że narazie nie może stwierdzić jaka płeć. A może spróbuj udać się do innego lekarza?

Może być po zastrzykach. Ja tak miałam gdy bralam fraxiparine i prolutex.

A który u Ciebie tydzień? U mnie na usg genetycznym lekarz powiedział, że dziewczynka do potwierdzenia. Na połówkowym nawet pokazał nam wargi sromowe :D czyli dziewczynka na 100 % ;) Nie wiem, może zależy to od kompetencji lekarza lub sprzętu? Teściowa opowiadała mężowi niedawno, że w jej pracy jest dziewczyna, prawie ten sam termin porodu co u mnie i jej lekarz mówi, że narazie nie może stwierdzić jaka płeć. A może spróbuj udać się do innego lekarza?
Jutro zaczynam 31tc w szpitalu ni powiedzieli ze dziewczynka a pptem moj gin ze chyba chlopak... w czwartek mam wizyte u poloznych to bede miec tzw male usg wiec zobacze co mi powiedza i czy mi beda robiz duze usg czy bie. Jak nie to umawiam sie gdzie indziej na 3d

Po wizycie ciocie [emoji6] wszystko dobrze, Mały ma juz 430 g [emoji33] i dalej lubi pokazywać [emoji4]
A mamusia dzisiaj na kolacje marchewka bo w 3 tyg 2 kg na plus....

Też miałam taki skokowy wzrost wagi tylko u mnie przypadł w okresie świąt i nowego roku!;) Ostatnio waga ustabilizowała się ale za każdym razem gdy ważę się odczuwam spory niepokój!;)

Przystojniak rośnie:)

[emoji23][emoji12]

Jutro zaczynam 31tc w szpitalu ni powiedzieli ze dziewczynka a pptem moj gin ze chyba chlopak... w czwartek mam wizyte u poloznych to bede miec tzw male usg wiec zobacze co mi powiedza i czy mi beda robiz duze usg czy bie. Jak nie to umawiam sie gdzie indziej na 3d

Ja bym tak zrobiła i spróbowała u innego [emoji6]

Też miałam taki skokowy wzrost wagi tylko u mnie przypadł w okresie świąt i nowego roku!;) Ostatnio waga ustabilizowała się ale za każdym razem gdy ważę się odczuwam spory niepokój!;)

No jak tak dalej pójdzie to o wymarzonym + 10 mogę zapomnieć... teraz liczę ,ze zatrzymam sie na + 15 [emoji12] Ale najważniejsze ,ze Maluszek ma sie dobrze i ładnie rośnie [emoji4]

Ja obstawiam, że u Ciebie dziewczynka :) bo jakby był siusiak to by był :D i nie byłoby wątpliwości, że chłopak :) u Pixie_Dixie ładnie widać o co chodzi :D

reklama
@Pixie_Dixie a u mnie już jakieś 4 -4,5 kg na plusie :D a na ostatniej wizycie było +3 :) ale widzę też po brzuszku, że z każdym dniem jestem coraz większa :D
A dzisiaj mój M uradowany, bo w końcu poczuł sam jak nasz dzidziuś się rusza gdy położył rękę na brzuchu :D
Przyszła mi już poduszka do karmienia kura. Bardzo milusia w dotyku i ładnie uszyta. Jeśli któraś się zastanawia nad nią, to polecam, bo pierwsze wrażenie wizualne i dotykowe bardzo przyjemne :) w praktyce ocenie za jakieś 4 miesiące :D
20180123_111310.jpg

Załączniki

• 20180123_111310.jpg
    20180123_111310.jpg
    538,2 KB · Wyświetleń: 126
Do góry