reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas walka o mleko w cyckach i przypałętała się żółtaczka . Dziś juz troszkę lepiej ale weekend był ciężki . Już rozumiem jak wszyscy mówili wysypiaj się w ciąży bo później nie pośpisz. To są święte słowa więc spij Kochana ile możesz . A tak po za tym nasza córeczka przerosła nasze marzenia[emoji173]️ .
1516624309-c25f8ce06a29a675-aaaaaa.jpeg

Cudo :) Przesłodka księżniczka... awww

reklama
DZiekuje zapamiętam na przyszłość. U mnie dopiero 19 tc. Ale jak się zaczęła kręcić to niech tak zostanie;) jak ja czuje to jestem o wiele spokojniejsza. A możecie mi jeszcze powiedzieć jak to jest z tym spaniem na prawym boku? Faktycznie nie można spac? Bo gdzieś czytałam, ze można.
Możesz spać jak chcesz. Jeżeli zawsze spałaś np na prawym boku to Twój organizm jest przyzwyczajony do tego. Potwierdzone to przez położna jak i fizjoterapeutkę na gimnastyce w szkole rodzenia.

Mam pytanie do dziewczyn posiadających detektory tętna- Jak często je używacie? Ja ostatnio mam schizy i używam tak co dwa dni ale to dosłownie na pare sekund, bo wiem gdzie maluszek jest i od razu słychać serduszko. Czytałam, że detektory nie są szkodliwe ale ciekawa jestem Waszej opini na ten temat. Dla mnie to cudowny wynalazek ;)

Mam pytanie do dziewczyn posiadających detektory tętna- Jak często je używacie? Ja ostatnio mam schizy i używam tak co dwa dni ale to dosłownie na pare sekund, bo wiem gdzie maluszek jest i od razu słychać serduszko. Czytałam, że detektory nie są szkodliwe ale ciekawa jestem Waszej opini na ten temat. Dla mnie to cudowny wynalazek ;)
Matki wariatki ;-) ja od jakis 2 tygodni mam schizy i tež wiem gdzie mała moze sie znajdowac i używam przeważnie codziennie.czasem co drugi dzień,ale tez tylko przyłoże sprawdze że ok i odkładam.Wizyty u lekarza co miesiąc,takze jestem spokojniejsza.

ja mam wizyte 25.01 Ty chyba też jakoś niedługo. I pod koniec lutego już masz połówkowe :) Ja mam wstępnie ustalone na 02.03 :) Już marze o tym, żeby przekroczyć 20tc :)

Moja Zosia rusza się od ponad tygodnia i tak mnie nauczyła, ze rusza się rano po śniadaniu koło 14,17 i na wieczór po prysznicu. A dzisiaj rano miała lenia. I nie wiem czy mam się denerwować. Powiem wam szczerze, ze ja troszkę przerażona jestem tym wszystkim. Bardzo emocjonalnie do tego podchodzę i się zaraz martwię. A dzisiaj jak zjadłam śniadanie to nic nie czułam nawet jak zjadłam kawałek czekolady i zaczęła koło 12 się kręcić.
Moja malutka też miała dni leniuszka z rana, czasami i wieczorem a teraz w 29tc wieczór to szaleństwa nie widać końca i z rana po śniadaniu zawsze nas powita a w dzień to mam wrażenie że może odpocznie chwilkę i zaraz znowu kopie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dopóki nie czułam ruchów to co drugi dzień, codziennie a nawet 2 razy dziennie jak miałam taka potrzebę psychiczna [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

ja mam wizyte 25.01 Ty chyba też jakoś niedługo. I pod koniec lutego już masz połówkowe :) Ja mam wstępnie ustalone na 02.03 :) Już marze o tym, żeby przekroczyć 20tc :)
Ja mam 30.01 wizyte.a połowkowe 27 lutego i tez nie moge sie doczekac.Ja to porodu wogole nie moge sie doczekac.Myslalam ze w 4 miesiacu bede sie lepiej czuła ale gdzie tam,głowa pęka,brzuch jak w 9 miesiącu :-) a jak u Ciebie z samopoczuciem?

reklama
Dopóki nie czułam ruchów to co drugi dzień, codziennie a nawet 2 razy dziennie jak miałam taka potrzebę psychiczna [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja właśnie myślałam, że zawału dostane, bo nie mogłam znalezc serduszka chyba z 10 minut. Maluch zmienił sobie pozycje :p ale sie strachu najadłam. Chyba dam sobie spokoj do czwartkowego usg :p

Do góry