gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny od którego tygodnia ciąży ruchy bobasa powinny być wyczuwalne codziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny od którego tygodnia ciąży ruchy bobasa powinny być wyczuwalne codziennie?
Jestem w 24 tyg rychy czuje codziennie, ale czy regularnie raczej nie. Kiedys do południa i wieczorem mała była bardzo aktywna, teraz nie ma reguły. I są dni że np kilka godzin nic a są takie, że nie daje mi spokoju ruchy poczułam ok 19 tyg i nie było czegoś takiego że przez 24h nie czułam Marcysi.Dziewczyny od którego tygodnia ciąży ruchy bobasa powinny być wyczuwalne codziennie?
Oj to chyba indywidalna sprawa. Na początku te ruchy były tak delikatne, że nawet nie byłam pewna, że to jest to. Dopiero po ok. tygodnia czasu nabralam pewności, że to na 100 % ruchy maluszka. Na samym początku miałam czasami z dzień przerwy i nie czułam nic. A teraz im dzidziuś większy tym intensywniej odczuwam jak się rusza i te ruchy odczuwam już codziennie i nawet już o każdej porze dnia, bo na początku szczególnie wieczorem. Chociaż nadal twierdzę, że wieczorem moja malutka najbardziej aktywna, ale też wierci się w środku dnia najmniej za to z samego rana. U mnie 21+3.Dziewczyny od którego tygodnia ciąży ruchy bobasa powinny być wyczuwalne codziennie?
U nas walka o mleko w cyckach i przypałętała się żółtaczka . Dziś juz troszkę lepiej ale weekend był ciężki . Już rozumiem jak wszyscy mówili wysypiaj się w ciąży bo później nie pośpisz. To są święte słowa więc spij Kochana ile możesz . A tak po za tym nasza córeczka przerosła nasze marzenia[emoji173]️ .
Malutka śliczna i życzę dużo wytrwałości, a tą żółtaczke przechodzicie w domu czy wracacie do szpitala?U nas walka o mleko w cyckach i przypałętała się żółtaczka . Dziś juz troszkę lepiej ale weekend był ciężki . Już rozumiem jak wszyscy mówili wysypiaj się w ciąży bo później nie pośpisz. To są święte słowa więc spij Kochana ile możesz . A tak po za tym nasza córeczka przerosła nasze marzenia[emoji173]️ .
Malutka śliczna i życzę dużo wytrwałości, a tą żółtaczke przechodzicie w domu czy wracacie do szpitala?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna jest! ♡ ♡ ♡U nas walka o mleko w cyckach i przypałętała się żółtaczka . Dziś juz troszkę lepiej ale weekend był ciężki . Już rozumiem jak wszyscy mówili wysypiaj się w ciąży bo później nie pośpisz. To są święte słowa więc spij Kochana ile możesz . A tak po za tym nasza córeczka przerosła nasze marzenia[emoji173]️ .