reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi jak się pytali czy chce piłkę to się dałam że nie chce !nic nie chcę !!!°chce tylko znieczulenie :laugh2:którego mi dac nie mogli ...
A dali mi gaz .... Nie bo h..... miałam kaca po nim 3 dni łep bolał a on i tak nic nie dawał ha ha ha . Nie wiem co to co wzięłaś Ty ?
Czyli bez znieczulenia? Tak chciałaś? Taki jesteś zuch :szok:
Dolargan to taki przeciwbólowy

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ja dopoki nie mialam epiduralu to skakalam na pilce i mi przynosilo ulge, choc jak juz bardzo bolalo to bylam bolem tak zmeczona, ze w dupie mialam skakanie [emoji16]
Ja bym z wlasnej, nieprzymuszonej woli nigdy nie poszla rodzic bez znieczulenia. No way!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy 8 cm jest kryzys w bólu.... Tak ja miałam.....
Strasznie głośno krzyczalam..... nad głowa blady mąż gładka ja ściskam mu rękę i mówię qur..... która godzina wiedziałam że znieczulenie mogę dostać o 9 rano :)
A jak te skorcze są co chwila że 1 się nie skończy a 2 zaczyna ......
I czuje jak mi miednica pęka hi hi hi i mówią już widać główkę przyj .... schodzi ....czuje że już prawie i ........
Wraca :szok:na górę :laugh2:
Niech to licho ......
Jak sobie przypomnę......
Ale znam dużo osób co rodziły bez znieczulenia bo chciały :o:oI jeszcze mówią że to piękne przeżycie o_Oo_O
Następne też poproszę cesarke na życzenie i odstawie clexane w 34 tc na wszelki wypadek :laugh2:

@Ewunka , weszłam tu specjalnie dla Ciebie i co widzę? Słodziaczka ☺ wiesz, urodziłyśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też było 35+1 ☺ tylko że mój nibywcześniak ważył 3250 i miał 57 cm ☺ buziaki dla Was ☺
Witam .Ale jaja hi hi my też 35+1
Moja Marcelinka trochę mniejsza 45 cm i 2375 .
Ale już nadrobila ma 3720 i 52 cm .
Pozdrawiamy. Pokaż słodziaka ile już ma ?

1516530290-c68b7718c84af3e2-aaaaaa.jpeg
1516530299-27811a0a996464e9-aaaaaa.jpeg
1516530302-111d860dcb7502a0-aaaaaa.jpeg
gotowi na pierwszy dzień babci i dziadka [emoji7] [emoji253]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, będę chciała zamówić monitor oddechu babysense 7 z jakiego sklepu internetowego Wy polecacie?
Z najtanszego[emoji1] a tak serio sprawdzaj na ceneo gdzie w danym dniu najtaniej
Ja mam też takie jakby sine wkoło pępka może od tego rozciągania. Ale miałam już w życiu dwie laparoskopie więc pępek pociety byl
Ja tez mam pepek malutki, m sie smial ze juz nawet maly palec nie wejdzie hehe i na okolo pepka taka lekko sinawa skora, no i ta linie ciemna na brzuchu tez mam

Adunia maluchy boooskie[emoji7][emoji7]
Ps. Ile masz zestawow outfitow?

Ostatnia edycja:
Do góry