reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi jak się pytali czy chce piłkę to się dałam że nie chce !nic nie chcę !!!°chce tylko znieczulenie :laugh2:którego mi dac nie mogli ...
A dali mi gaz .... Nie bo h..... miałam kaca po nim 3 dni łep bolał a on i tak nic nie dawał ha ha ha . Nie wiem co to co wzięłaś Ty ?
Czyli bez znieczulenia? Tak chciałaś? Taki jesteś zuch :szok:
Dolargan to taki przeciwbólowy

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ja dopoki nie mialam epiduralu to skakalam na pilce i mi przynosilo ulge, choc jak juz bardzo bolalo to bylam bolem tak zmeczona, ze w dupie mialam skakanie [emoji16]
Ja bym z wlasnej, nieprzymuszonej woli nigdy nie poszla rodzic bez znieczulenia. No way!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy 8 cm jest kryzys w bólu.... Tak ja miałam.....
Strasznie głośno krzyczalam..... nad głowa blady mąż gładka ja ściskam mu rękę i mówię qur..... która godzina wiedziałam że znieczulenie mogę dostać o 9 rano :)
A jak te skorcze są co chwila że 1 się nie skończy a 2 zaczyna ......
I czuje jak mi miednica pęka hi hi hi i mówią już widać główkę przyj .... schodzi ....czuje że już prawie i ........
Wraca :szok:na górę :laugh2:
Niech to licho ......
Jak sobie przypomnę......
Ale znam dużo osób co rodziły bez znieczulenia bo chciały :o:oI jeszcze mówią że to piękne przeżycie o_Oo_O
Następne też poproszę cesarke na życzenie i odstawie clexane w 34 tc na wszelki wypadek :laugh2:

@Ewunka , weszłam tu specjalnie dla Ciebie i co widzę? Słodziaczka ☺ wiesz, urodziłyśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też było 35+1 ☺ tylko że mój nibywcześniak ważył 3250 i miał 57 cm ☺ buziaki dla Was ☺
Witam .Ale jaja hi hi my też 35+1
Moja Marcelinka trochę mniejsza 45 cm i 2375 .
Ale już nadrobila ma 3720 i 52 cm .
Pozdrawiamy. Pokaż słodziaka ile już ma ?

1516530290-c68b7718c84af3e2-aaaaaa.jpeg
1516530299-27811a0a996464e9-aaaaaa.jpeg
1516530302-111d860dcb7502a0-aaaaaa.jpeg
gotowi na pierwszy dzień babci i dziadka [emoji7] [emoji253]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, będę chciała zamówić monitor oddechu babysense 7 z jakiego sklepu internetowego Wy polecacie?
Z najtanszego[emoji1] a tak serio sprawdzaj na ceneo gdzie w danym dniu najtaniej
Ja mam też takie jakby sine wkoło pępka może od tego rozciągania. Ale miałam już w życiu dwie laparoskopie więc pępek pociety byl
Ja tez mam pepek malutki, m sie smial ze juz nawet maly palec nie wejdzie hehe i na okolo pepka taka lekko sinawa skora, no i ta linie ciemna na brzuchu tez mam

Adunia maluchy boooskie[emoji7][emoji7]
Ps. Ile masz zestawow outfitow?

Ostatnia edycja:
Do góry