Pixie_Dixie
Fanka BB :)
A czy ktoś z Wrocławia i okolic wybiera sie na warsztaty Bezpieczny Maluch?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy są u Was? My wybieramy się 25.01A czy ktoś z Wrocławia i okolic wybiera sie na warsztaty Bezpieczny Maluch?
Jaka śliczna modelka ♡♡♡
Podziwiam bo ja o chrzcinach nawet w tym roku nie myślę. Pewnie zrobimy gdzieś na wiosnę w 2019.Powiem Wam ze u mnie na spanie dziala cieple mleko + pol lyzeczki miodu. Jak sie budze w nocy i nie moge zasnac ide sobie zrobic mleczko, pije duszkiem i zasypiam szybko.
Co do wakacji... nas po pierwsze po tylu wydatkach zwiazanych z ivf i teraz z wyprawka nie bedzie na nie stac bo jeszcze chrzciny do zrobienia ale balabym sie gdzies w obce kraje z takim maluszkiem leciec. Poza tym my latem przylecimy na chrzciny do pl z okolo 4 miesieczbym dzieckiem wiec tez jestem pelna obaw jak lot bedzie wygladal.
Ja się nie znam, ale słyszałam o aspiratorze frida. Jest jeszcze wersja do odkurzacza Dla mnie brzmi to przerażająco, ale inni rodzice chwaląJak czyścić nos tej istocie
Ja czyszczę gruszka, ale dużo osób poleca katarek albo do odkurzacza nakładki ale to już przy katarze.Jak czyścić nos tej istocie
Slicznotka...