reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiem Wam ze u mnie na spanie dziala cieple mleko + pol lyzeczki miodu. Jak sie budze w nocy i nie moge zasnac ide sobie zrobic mleczko, pije duszkiem i zasypiam szybko.

Co do wakacji... nas po pierwsze po tylu wydatkach zwiazanych z ivf i teraz z wyprawka nie bedzie na nie stac bo jeszcze chrzciny do zrobienia ale balabym sie gdzies w obce kraje z takim maluszkiem leciec. Poza tym my latem przylecimy na chrzciny do pl z okolo 4 miesieczbym dzieckiem wiec tez jestem pelna obaw jak lot bedzie wygladal.

IMG-20180115-WA0003.jpg

Załączniki

• IMG-20180115-WA0003.jpg
    IMG-20180115-WA0003.jpg
    170,2 KB · Wyświetleń: 506
Powiem Wam ze u mnie na spanie dziala cieple mleko + pol lyzeczki miodu. Jak sie budze w nocy i nie moge zasnac ide sobie zrobic mleczko, pije duszkiem i zasypiam szybko.

Co do wakacji... nas po pierwsze po tylu wydatkach zwiazanych z ivf i teraz z wyprawka nie bedzie na nie stac bo jeszcze chrzciny do zrobienia ale balabym sie gdzies w obce kraje z takim maluszkiem leciec. Poza tym my latem przylecimy na chrzciny do pl z okolo 4 miesieczbym dzieckiem wiec tez jestem pelna obaw jak lot bedzie wygladal.
Podziwiam :) bo ja o chrzcinach nawet w tym roku nie myślę. Pewnie zrobimy gdzieś na wiosnę w 2019.

reklama
Do góry