reklama
Tak [emoji53]Czy Wam tez sie kalendarz zle wyswietla?![]()
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Fanka BB :)
Mi tak samoCzy Wam tez sie kalendarz zle wyswietla?![]()
Nataliaa93
Ja jak nie czułam małej to jadłam coś słodkiego albo piłam zimna wodę - od razu zaczęła się kręcićA my rooooośniemy [emoji12]
Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dostaje cały czas espumisan, niemieckie kropelki jakos nam nie podeszly :/ i jest w miare dobrze, wiadomo czasem płacze, podkurcza nóżki, coś może ja boli ale radzimy sobie
Jak średnio sypiasz, to może spróbuj z tą poducha do spania. Na chwilę obecną u mnie sprawdza się bardzo dobrze. Kręgosłup nie boli, szyja też nie, a ostatnio jak wstawalam czułam się jak "połamana". Mój M też zadowolony - stwierdził, że mniej się kręcę w nocy gdy śpię z tą poduszkaA my rooooośniemy [emoji12]
Ogólnie to bardzo dobrze sie czuje [emoji6] ale delikatne dolegliwości ciazowe tez są,srednio sypiam i jak długo siedzę to kręgosłup mnie boli, ale nie narzekam !!!
W czwartek połówkowe i juz sie doczekać nie mogę zobaczyc mojego okruszka [emoji7] bo teraz mam fazę na sprawdzanie tetna jak długo go nie Czuje [emoji58][emoji6] I lubię sobie popłakać [emoji12]
A u Was jak? Kolki przeszły?I powiedz mi proszę czy wyobrażasz sobie wczasy samolotem z takim maluszkiem? Bo zastanawiamy sie czy w sierpniu gdzieś nie lecieć ale nie wiem czy to nie bedzie strzał w stopę [emoji12][emoji51]
Ewunka
nieagatka
A my rooooośniemy [emoji12]
My bylismy na campingu 100km od domu - 5 dni jak Lili miala skonczone 2 miesiace. Mialam ogromne opory, ale moj M nalegal i bardoz dobrze, ze go posluchalam. Przez te 5 dni odpoczelam, bo nie musiala sprzatac i gotowac w przerwach miedzy karmieniami. Mala spala niewiarygodnie dobrze (normlanie karmienie bylo co 3h, a tam przesypiala ciagiem po 5-6h), no i spedzlaismy cale dnie na dworze wiec to tez dla niej na plus.
A samolotem leciala pierwszy raz miesiac temu jak miala 8,5mies i tez bardzo dobrze zniosla lot.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama