gooossia17
Fanka BB :)
A z uszkami?Barszczyk będę jadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z uszkami?Barszczyk będę jadła
No jasne domowej roboty A na jutro bigosA z uszkami?
Ja to już się doczekać uszek nie mogę bigos koniecznie z kwaszonej kapusty mokrej babci mmmm az mi ślinka leci! I paszteciki z grzybami mojej siostry. I jak tu się nienobjadac jak dwie wigilie mnie czekają? Jedna u moich rodziców druga u teściówNo jasne domowej roboty A na jutro bigos
Szczęściara ja mam ren problem od 18 tyg już. Gdzie wcześniej nie wiedziałam co to zgaga. Ale co mdłości mnie ominęły to żeby bylo sprawiedliwieMnie zgaga jakos od 8miesiaca albo nawet 7go nie opuszcza[emoji58]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
To ja nie wiedziałam co to zgaga póki w ciąży nie byłam [emoji23]A ja nie wiem co to zgaga. Serio. Tak samo w ciąży jak i wcześniej.
Ja za chwilę stanę na wagę i po świętach też sprawdzę zobaczymy czy coś przybędzieJak wychodziłam w czwartek od lekarza to z takimi słowami „Pani Małgosiu proszę się nie objadać dla swojego i maleństwa dobra, Wesołych Świat”
Moja szwagierka wyczytała, ze średnio Polak w przeciągu świat przytyje 3 kgJa za chwilę stanę na wagę i po świętach też sprawdzę zobaczymy czy coś przybędzie