reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny Wsolych Świat! Oby dla nas oczekujących Mamusiek oraz już Mamuś, które się doczekały małego cudu na świecie, były pełne spokoju, radości. Super prezentów pod choinka! ;):):p:D
Jak wychodziłam w czwartek od lekarza to z takimi słowami „Pani Małgosiu proszę się nie objadać dla swojego i maleństwa dobra, Wesołych Świat” :D

No jasne :D domowej roboty :D A na jutro bigos :D
Ja to już się doczekać uszek nie mogę :D bigos koniecznie z kwaszonej kapusty mokrej babci mmmm az mi ślinka leci! I paszteciki z grzybami mojej siostry. I jak tu się nienobjadac jak dwie wigilie mnie czekają? Jedna u moich rodziców druga u teściów :)

reklama
A co do zgagi to ja też nie wiedziałam co to jest.Aż do czasu gdy pokusiłam się na śledzia i już wiedziałam.Także w Święta będę je omijać szerokim łukiem a również czekają mnie dwie Wigilie. U babci męża z teściami i u mojej mamy. Niestety tym razem bez męża bo nie dostał urlopu i został bidul w Danii.

Do góry