reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
1514124601-655c6bd6f0f01a94-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu cisza zapadła. Dziewczyny objadacie się mocno? Mam do Was pytanie. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale siedzę u mamy teraz i korzystając z okazji, że ma ciśnieniomierz to z czystej ciekawości zmierzyłam sobie ciśnienie. Niby w normie bo jest w granicach 120/86 ale mam za to wysokie tętno. Zawsze ponad 100 a raz było nawet 120. Nie wiem czy to normalne. Niby czuję się dobrze, w czwartek idę do lekarza, ale zaczęłam się martwić tym.

Ale tu cisza zapadła. Dziewczyny objadacie się mocno? Mam do Was pytanie. Jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale siedzę u mamy teraz i korzystając z okazji, że ma ciśnieniomierz to z czystej ciekawości zmierzyłam sobie ciśnienie. Niby w normie bo jest w granicach 120/86 ale mam za to wysokie tętno. Zawsze ponad 100 a raz było nawet 120. Nie wiem czy to normalne. Niby czuję się dobrze, w czwartek idę do lekarza, ale zaczęłam się martwić tym.

Kochana tętno jest podwyższone bo krew pąpuje szybciej ale 120 to za dużo . U nas był strach bo ciśnienie za wysokie mierzyłam przez trzy tygodnie i była maskara ale w końcu znajoma mówi do mnie weź zmierz innym poszłam kupić nowy taki naramienny a nie taki na nadgarstek i się okazało ze wszystko super a aparat już był na wykończeniu . Wiec sprawdź jak masz możliwość na innym i oczywiście zgłoś u lekarza.Ja od wczoraj siedzę jak na szpilkach bo mam coraz częściej skurcze przepowiadające i po świętach będę musiała wymusić wizytę bo wpadam już w paranoje

Ropuszka cos czuje ze bedziesz miec fajerwerki przy porodzie [emoji6]

Zaciskam nogi jak mogę i się oszczędzam ile mogę byle do połowy stycznia wytrzymać bo nie chciałabym by była wcześniaczkiem. Wiec Kredeczko wypluj te fajerwerki bo my ty jeszcze musimy posiedzieć [emoji6]Już dziś M powiedziałam ze się położenie do tego szpital jak będzie trzeba bo moja psychika mnie wykończy .

reklama
Kochana tętno jest podwyższone bo krew pąpuje szybciej ale 120 to za dużo . U nas był strach bo ciśnienie za wysokie mierzyłam przez trzy tygodnie i była maskara ale w końcu znajoma mówi do mnie weź zmierz innym poszłam kupić nowy taki naramienny a nie taki na nadgarstek i się okazało ze wszystko super a aparat już był na wykończeniu . Wiec sprawdź jak masz możliwość na innym i oczywiście zgłoś u lekarza.Ja od wczoraj siedzę jak na szpilkach bo mam coraz częściej skurcze przepowiadające i po świętach będę musiała wymusić wizytę bo wpadam już w paranoje

Mierze cały czas takim naramiennym.Nic mu nie dolega. Powiem na pewno lekarzowi. A Ty zaciskaj nogi i odpoczywaj.

Do góry